У луцькому садочку з’явився новий дитячий майданчик. ФОТО*

У луцькому садочку з’явився новий дитячий майданчик. ФОТО*
У дитячому садочку № 13 на вулиці Станіславського встановили новий ігровий майданчик.

Його урочисте відкриття відбулося 18 вересня.

Кошти на закупівлю та встановлення майданчика збирали батьки дошкільнят. До благодійної справи долучились також депутати луцької міської ради Микола Яручик та Євген Ткачук.

Завідувач дошкільного навчального закладу № 13 Ірина Кусик каже, що у садочку панує свято, адже дітки отримали справжнє ігрове містечко.

«Наші малята з нетерпінням чекали нових гойдалок та каруселей. І їхні батьки подарували їм свято. Проте найбільше постаралися, щоб таке диво-містечко у нас було, наші місцеві депутати Євген Ткачук і Микола Яручик. Про їхні добрі справи у Луцьку знають не лише батьки але і дітки»,- розповіла завідувач ДНЗ.

Депутат Луцької міської ради Микола Яручик висловив щиру подяку батькам, які підтримали ідею встановленням цього ігрового майданчика.

«Разом із Євгеном Ткачуком ми намагаємось допомагати усім дошкільним закладам. Приємно, що у нас активна місцева громада із якою ми поступово вирішуємо різні проблеми. І нам приємно, що батьки та завідувачі садочків не залишають нас у спокої. Адже разом ми робимо добру справу», - зазначив Яручик.

«Ми повинні докладати максимальних зусиль, щоб наше підростаюче покоління розвивалося у комфортних умовах. Велика подяка батькам і педагогічному колективу, який безпосередньо працює із дошкільнятами. Ми впевнені, що разом із громадою міста нам вдасться втілити у життя чимало хороших ідей»,- резюмував Ткачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пісок просто на асфальт насипали?
Відповісти
Молодці
Відповісти
Показуха! один раз на 5 років :((
але новина ДУЖЕ ГАРНА!!!!!
Відповісти
не перестааю дивуватися нашим депутатам. Тільки виборами запахло починають ставити дитячі майданчики, латати дороги і т.п. пройшли вибори - виділяються самі собі земельні ділянки в межах своїх інтересів так як робить пан Ткачук, і забувають що треба дбати і про інтереси громади, а не лише про свої.
Відповісти
Молодці !
Це яскравий приклад як потрібно співпрацювати конкретно з громадою.
А критиканів вистачає. Особливо тих, які перед виборами уже в восьму партію вступають.
Відповісти
Візьміть і самі хоч щось зробіть самі.
Відповісти
Можливо і перед виборами, але інші не до виборів ні після нічого не роблять. Перш ніж судити вчинки інших почни із себе. У нашому мікрорайоні багато чого зроюлено іхніми грошима зупинки дороги майданчики ремонти приміщень подаровано техніку у школи .
Відповісти
У нас люди люблять рахувати гроші інших,піди і зароби, але всі хочуть мати все задурно. Щоб мати задурно треба спочатку багато працювати, то і ти Лучанин колись будеш займитись і благодійністю і ділянки собі виділяти в межах своїх інтересів. Вони єдині місцеві депутати які якраз і дбають про інтереси громадян а не лише про свої. Але тільки разом із нами з нашою підтримкою Вони зможуть робити для нас добрі спрви.
Відповісти
Останні новини
У луцькому садочку з’явився новий дитячий майданчик. ФОТО*
19 вересень, 2014, 10:32