Екс-головнокомандувач НАТО знає, як Україні виграти війну з Росією

Екс-головнокомандувач НАТО знає, як Україні виграти війну з Росією
Колишній головнокомандувач об'єднаними збройними силами НАТО в Європі Уеслі Кларк розповів, що для перемоги у війні з Росією Україні варто реорганізувати Збройні сили.

Кларк, який є автором книги «Як перемогти у сучасній війні», розповів про важливість дотримання перемир'я на Донбасі та реформування української армії, - повідомляє ТСН.

«Зараз важливо, щоб обидві сторони дотримувалися режиму припинення вогню, і, будемо сподіватися, що на цьому конфлікт закінчиться. На випадок, якщо перемир'я не буде успішним, Україні потрібно скористатися моментом і реорганізувати свої збройні сили», - заявив експерт.

Він дуже сподівається на те, що бойовики таки дотримуватимуться режиму припинення бойових дій. Стосовно реорганізації Збройних сил, Уеслі Кларк навів приклад Вітчизняної війни.

«Візьміть, приміром, Велику Вітчизняну війну. У 1941 році в перші кілька тижнів війни була знищена велика частина збройних сил радянської армії в західному регіоні. Але вже в грудні 1941-го удар німців під Москвою відбила армія, створена за ці місяці. Так що все це цілком можливо», - підкреслив експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, дуже "цінна" інформація... Треба було в голос не говорити, а то терористи можуть дізнатися і тоді нічого не получиться.
Відповісти
Останні новини
У зоні АТО знову є втрати
19 вересень, 2014, 14:15
Екс-головнокомандувач НАТО знає, як Україні виграти війну з Росією
19 вересень, 2014, 13:57