Українські солдатські матері російським: Закликаємо протистояти війні!

Українські солдатські матері російським:  Закликаємо протистояти війні!
Мами солдатів української армії закликали матерів російських військовослужбовців протистояти Кремлю.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на відкрите звернення Комітету солдатських матерів України до голови Союзу комітетів солдатських матерів Росії Валентини Мельникової.

"Ми, матері військовослужбовців Збройних сил України, звертаємося до матерів військовослужбовців Російської Федерації із наполегливим проханням визнання незаконними злочинних дій Росії на території нашої держави, що допомагає терористичним організаціям ДНР і ЛНР фінансуванням, постачаннями зброї, важкої техніки, живої сили...
Закликаємо протистояти війні, сприяти негайному припиненню бойових дій, виведенню російських військ з території України", - зачитала звернення голова Союзу матерів "Захист" Надія Курамшина.

У документі зазначається, що влада РФ цинічно приховує від російських матерів правду про 2 тисяч загиблих і 8 тисяч поранених на сході України росіян, які проходили службу у 18 підрозділах і частинах Збройних Сил Російської Федерації.

"Закликаємо матерів Росії забрати своїх дітей, які "випадково заблукали" в Україні, і тіла загиблих. Закликаємо народ Російської Федерації до прозріння, до бажання не боятися знати правду, почути нас в єдності проти насильства, сліз, горя, крові, бід війни", - говориться в зверненні.

Українські матері просять російських "не продаватися і не підтримувати режим фашизму". "Не дозволяйте своїм синам, чоловікам, братам ставати на шлях убивць і виконувати злочинні накази", - підкреслили матері України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українські солдатські матері російським: Закликаємо протистояти війні!
19 вересень, 2014, 19:46
Волиняни житимуть довше
19 вересень, 2014, 18:55