Білборди яких політсил уже агітують у Луцьку. ФОТО

Білборди яких політсил уже агітують у Луцьку. ФОТО
На вулицях Луцька уже з'явились білборди з передвиборчою агітацією певних політичних партій.

Про це повідомляє громадська мережа "Опора".

Cтаном на 19 вересня вдалось зафіксувати у Луцьку агітаційні білборди політичних партій: ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «Народний Фронт», «Громадянська позиція», «Інтернет партія України», «Радикальна партія», Всеукраїнське об'єднання «Заступ», «Ліберальна партія України», «Самопоміч Волинь Луцьк».

Слогани вдалось побачити такі: «Україна переможе!», «Люстрацію
почали з себе» (ВО «Батьківщина»), «Україна – це твоя Свобода!»
(ВО «Свобода»), «Сильна команда для складних часів» (Народний
Фронт»), «Перевізники. Владо. Де відповідальність?» (Cамопоміч. Волинь.Луцьк), «Захищати Україну й допомагати армії», «Безпека. Справедливість.Оновлення» («Громадянська позиція»), “Ліберали – шлях миру та єдності” («Ліберальна партія України»), «Путін-х#ло. Переможе добро!» (“Радикальна партія”), “Ми - за рідну землю” (ВО “Заступ”).

На білборді «Радикальної партії» видно Президента Росії Володимира Путіна і червоні вила. На ілюстрації напис «Переможе добро».

Цікаво, що на вулиці Карпенка Карого розташований білборд із зображенням Дарта Вейдера, який схожий на героя кіноепопеї «Зоряні війни». Також в Луцьку є білборди з Дартом Вейдером з написом «Силовик. Політик. Батько», «Идущие в парламент приветствуют тебя».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самопоміч приберіть із цього списку!
Ці борди місцевої громадської організації, яка зареєстрована в Луцьку не мають відношення ні до партії, ні до громадської організації "Самопоміч". Це звичайний клон. Спочатку розберіться в ситуації, а не просто побачили знайоме слово і пишете дурниці...
Відповісти
Краще б Опора звернула увагу на самі білборди, де на політичній рекламі немає вихідних даних чи це вже не порушення?! І НА ДЖИНСУ В ГАЗЕТАХ
Відповісти
Найсимпатичніший плакат Народного Фронту де використовуються лише 3 основні компоненти: Мальтійський Хрест, національні кольори та назва політичної сили.
Відповісти