Бойовики не припиняють обстріли

Бойовики не припиняють обстріли
У зоні конфлікту на Донбасі російсько-терористичні війська продовжують вести активні наступальні дії і обстріли позицій українських військ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Дмитро Тимчук.

Найбільш напружена ситуація відзначається в районі населених пунктів Донецк, Дебальцеве, Маріуполь.

"Противник не припиняє спроб захопити аеропорт в Донецьку, продовжуючи обстріли і спроби штурму. До аеропорту російські війська підтягують ствольну артилерію і реактивні системи залпового вогню. Відзначається ротація бандформувань в районі Спартак-Аеропорт, при цьому на території спортивного центру Спартак йде активне обладнання прихованих позицій, очікується прибуття нових формувань, у тому числі підрозділів армії РФ", - йдеться у повідомленні.

Тимчук зазначає, що поблизу Донецька зафіксовано переміщення 2-х батарей російських 240-мм мінометів 2С4 "Тюльпан". До н.п. Пантелеймонівка (Донецька обл.) перекинута маневрена бронегруппа російських військ. Відзначається підготовка російсько-терористичних військ до централізованої контрбатарейної боротьбі проти артилерійських підрозділів українських військ. З Росії прибули фахівці для організації подібного роду дій.

"У "ДНР" прийнято рішення мінувати "небезпечні" (в плані можливого українського наступу) ділянки. Зараз створюється централізований запас перевезених з Російської Федерації мін різного призначення, в тому числі для ведення диверсійно-партизанської війни. Зафіксовані активні артилерійські обстріли позицій українських військ в районі населеного пункту Маріуполь, а також цивільних об'єктів. На приморському напрямку йде накопичення російсько-терористичних військ. Російських військовослужбовців масово переодягають в "ополчення". Поблизу населеного пункту Новоазовск створений "навчальний центр" для підготовки місцевих бойовиків, загони яких діють спільно з підрозділами армії РФ", - додав він.

Нагадаємо, вчора у Мінську контактною групу було досягнуто ряд домовленостей щодо Донбасу, зокрема про повне припинення вогню і утворення тридцятикілометрової буферної зони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що в Неньки є галатаї....
Відповісти
Останні новини
Бойовики не припиняють обстріли
20 вересень, 2014, 09:50