Дві третини міністрів балотуються у Верховну Раду

Дві третини міністрів балотуються у Верховну Раду
Одинадцять з вісімнадцяти представників вищого керівництва Кабміну йдуть на вибори Верховної Ради за списками "Народного фронту", "Блоку Петра Порошенка" і "Свободи".

Про це пише LB.ua.

"Згідно з оприлюдненими списками партій влади, найбільш представники виконавчої влади йдуть у Раду разом з Прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком і його "Народним фронтом".

Міністр Кабміну Остап Семерак, глава МВС Арсен Аваков, Мінсоцполітики Людмила Денисова, Мін'юсту Павло Петренко і Мінінфраструктури Максим Бурбак (за мажоритаркою готові проміняти портфель на депутатський мандат", - зазначає видання.

"Свобода" забирає в Раду віце-прем'єра Олександра Сича, міністра природних ресурсів Андрія Мохника і міністра агропромислового комплексу Ігоря Швайку.

Перший віце-прем'єр Володимир Гройсман і міністр освіти Сергій Квіт спробують потрапити до парламенту з "Блоком Петра Порошенка".

Сім міністрів, які не потрапили до цих списків, - представники економічного блоку Юрій Продан і Олександр Шлапак, а також міністр оборони Валерій Гелетей, міністр спорту Дмитро Булатов, міністр культури Євген Ніщук, міністр охорони здоров'я Олег Мусій і міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доки до влади не прийдуть польові командири, які зарекомендували себе в АТО, всі уряди будуть дитсадками для ясельної групи.
Відповісти
Останні новини
Дві третини міністрів балотуються у Верховну Раду
20 вересень, 2014, 20:28