Звільнили ще частину полонених

Звільнили ще частину полонених
Сьогодні, 20 вересня, з полону бойовиків звільнено ще частину військових.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на інформацію з різних джерел.

З полону терористів на Донбасі звільнено ще 35 українських військових - з 51-ї, 92-ї та 93-ї бригад. Про це у своєму мікроблозі у Твіттер повідомив президент Петро Порошенко.

У свою чергу уповноважена з питань мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко у своєму Facebook та посилаючись на дані міжвідомчого центру СБУ, що займається списками полонених і зниклих безвісти, повідомила: з полону звільнено 37 військових.
"У неділю мають, згідно мінським домовленостям , відпустити ще близько 30 хлопців", - додала Геращенко.

Разом з тим журналіст Olaf Koens у своєму Твіттері повідомив про даний обмін: "Бойовики звільнили 34 українських військових. Українці - 38 бойовиків".

Разом з тим російська агенція ИТАР-ТАСС повідомляє: бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" і українські силовики провели в суботу обмін полоненими за формулою "38 на 38".

"Передача полонених відбулася за участі місії ОБСЄ в районі Костянтинівки, в 60 км на південь від Донецька. Обмін закінчився в 18:35 за місцевим часом", - наголошується в повідомленні.

Також з посиланням на керівника "Комітету ДНР у справах військовополонених" Дарину Морозову повідомляється, що 21 вересня українська сторона передасть ДНР ще 27 полонених бойовиків.За даними ЗМІ, серед звільнених бойовиків був громадянин Ізраїлю Олександр Вітко.

На питання присутнього при обміні представника ЗМІ, як він опинився в "ополченні", Вітко відповів, що "приїхав захищати свободу людей".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Звільнили ще частину полонених
20 вересень, 2014, 22:04