У Києві відбулася акція, присвячена Дню Миру. ФОТО

У Києві відбулася акція, присвячена Дню Миру. ФОТО
На честь 30-ї річниці Декларації Генеральної Асамблеї ООН "Про право народів на мир" у Києві мав пройти Марш Миру, однак через складні погодні умови організатори акції вирішили змінити її формат.

Активісти зачитали ряд вимог до ООН, які пізніше передадуть у Представництво ООН в Україні разом із картиною, яку намалювали своїми долонями діти під час акції, - пише УНН.

"Сьогодні до ООН ми передамо свої вимоги щодо того, яким чином можна сьогодні припинити кровопролиття. Цим листом ми повідомляємо, що у нас сьогодні відбувся Марш Миру і українці вимагають: припинити військові дії на території України і продовжити врегулювання спірних питань мирними методами. Вивести з української території всіх російських військовослужбовців та інших задіяних у вбивствах громадян Росії, надану терористам військову техніку, припинити надання терористам військової, фінансової, матеріальної та пропагандистської підтримки. Сприяти якнайшвидшому звільненню військовополонених, забезпечити дотримання прав людини та припинити практику страти військовополонених", - зазначили організатори акції.

Сьогодні, 21 вересня, Марш Миру проходить у Москві, Санкт-Петербурзі та ще кількох містах Росії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.