В Україні зареєстрували першу церкву сатанистів. ВІДЕО

В Україні зареєстрували першу церкву сатанистів. ВІДЕО
У Черкаській області зареєстрували першу в Україні церкву диявола.

Страшна церква діє в селі Пасторське, де мешкає близько тисячі осіб. Всі вони з заходом сонця сидять по домівках і здригаються від слова "сатанизм". За словами отця Івана (Сідельника), люди дуже налякані і стривожені, - йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень.

Так, сусідка Сергія Небоги, який і відкрив так звану церкву, навіть думала продавати свій будинок. Нещодавно чоловік у Вальпургієву ніч - ніч демонів та нечисті - зібрав своїх однодумців. "Наша віра повністю протилежна християнству. Це богохульна стезя і багато обрядів у нас пов'язані з хулою", - сказав слуга диявола.

В ту ніч під фундамент першої в Україні церкви сатани заклали череп та ікону. Місцевий священик переконаний, що це є наругою над святинями. Відомо, що проти Небоги відкрита низка кримінальних проваджень.

У приміщенні церкви диявола перевернутий хрест, на іконах зображені не обличчя святих, а сатани з рогами. Це підкреслює, що це є сатанинська церква.

Та найбільший сюрприз в іншому - перша в Україні сатанинська церква зареєстрована державою офіційно. Це стало ударом не тільки по християнських традиціях, але й по державному іміджу України.

"В Україні секти діяли завжди, але вони були в тіні. Сьогодні це вперше, коли офіційно зареєстрована сатанинська, окультна певна структура", - повідомив адвокат Іван Бондарук.

Своєю чергою, митрополит Черкаський Софроній запитував у тих, хто реєстрував дияволопоклонників. Вони заявили священнослужителю, що не вважають себе фахівцями у релігії.

Крім цього, очільник сатанистів Сергій Небога не приховує, що чорний псалтир є основою його релігії.

"Це прославляння диявола. Є, наприклад, мотузка людини, яка повісилась. Саме з допомогою неї робиться багато контактів з бісом", - сказав він.

Місцевий отець Іван також додав, що в Небоги на обійсті є чорна ворона, чорний півень і ще якась птиця, яка зв'язана з чорним.

Варто зазначити, що за невиправну помилку чиновників держава заплатить дорого. Церква диявола сьогодні має офіційну реєстрацію і прописку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: церква
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
явна фсбешна провокація.
заборонити через суд.
зруйнувати приміщення.
встановити шляхи надходження коштів на будівництво і посадити "чорного".
Відповісти
Тра Кiрiлла покликать - хай сю церкву висвятить.
Відповісти
а проблема в чому? чому одні можуть вірити в бога, а інші в диявола не можуть? он рпц богом тільки прикривається, і нічого.
Відповісти
можешь вірити хоч в діда мороза чи в чарівну палочку, якщо це не зачипає інших і не порушує закон.
ікона - це символ в іншій вірі, як прапор у держави. тому наруга над нею зачипає інших людей, через це має бути кримінальна справа і нехай в камері "чорний" відчує на собі те, у що воно вірить.
Відповісти
Ми вже виїхали.
Відповісти
Усі мають право на свою віру! У православних засуджується сатана у сатаністов Бог! І там і там є те що несе образу для іншої віри. Так що не випендрюйтеся! Хочуть церкву сатани то нехай буде! Їх право в що вірити! Це їхня віра, їні обряди, не судіть так строго, а то як самі грішити то радо!
Відповісти
Це просто жах!!!цю церкву потрібно негайно закрити!!!!
Відповісти
- А українцям однаково в що, аби вірити......
Відповісти
це одна з помилок людей яки ничого незнають про религию а роблять справи яки впливають на життя всих.там завтра можуть опинитись наши дити.
Відповісти