Росія оновлює весь арсенал зброї

Росія оновлює весь арсенал зброї
Російські збройні сили до 2020 року повинні перейти на "ультрасучасне" озброєння на 100%.

Про це повідомляє "РИА Новости" за словами віце-прем'єра Росії Дмитра Рогозіна в ефірі телеканалу "Росія 24".

Він запевнив, що оновлення стратегічних ядерних сил до цього терміну буде завершено на 100%.

"Росія до 2020 року оновить озброєння стратегічних ядерних сил (СЯС) не так на 70%, як передбачається зараз, а на всі 100", - вважає віце-прем'єр.

"Формування технічної основи стратегічних ядерних сил йде у нас випереджувальними темпами, і, по суті, ми не на 70% оновимо стратегічно ядерні сили, а на всі 100%", - сказав Рогозін.

Віце-прем'єр нагадав, що до 2015 року армія і флот повинні перейти на "ультрасучасну" зброю на 30%, а до 2020 року - на 70%.

При цьому Росії необхідно створити таку компактну армію, яку при необхідності можна перекинути на "будь-який загрозливий театр військових дій".

"Чи треба дивувати наших колег і чи усіма видами зброї треба брязкати, щоб їх здивувати? Дещо треба зберегти в тихій таємниці, для себе, і здивувати в найкритичніший момент", - уклав заступник голови уряду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія, зброя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А напишіть, що то за бронетранспортери перевозили залізницею і Луцьку в суботу десь біля 9:30-10 години в районі вулиці Ківерцівської?
Відповісти
Цікаво, а коли наші вчені і наші заводи (які зосталися із часів СССР) будуть працювати на озброєння армії і коли у нас буде якась вже своя точна зброя?? І щоб не тільки в одній якійсь частині для показухи, а в кожній?? Одні питання - а шляхів виходу так і немає і мабуть (що саме прикро) не буде. Так що Росія до 2020 року все озброєння підведе на 100% і на повну "катушку" і треба буде їм його на комусь випробувати. так що ще трішки почекаємо і подивимося хто це буде.
Відповісти
Росія готується до чогось грандіозного, а ми йдемо до Європи й США з протягнутою рукою
Відповісти