На Волині не всі дільниці готові до виборів

На Волині не всі дільниці готові до виборів
У 21-й виборчій дільниці Ковельська міська рада не надала нормального приміщення для проведення виборів.

Про це розповів керівник апарату облдержадмістрації Дмитро Дубняк під час оперативної наради 22 вересня.

Посадовець наголосив, що практично усі виборчі дільниці готові до проведення волевиявлення. Велика проблема існує із дільницею №21 міста Ковеля.

Зокрема, він розповів, що виборчу дільницю мали розташувати у приміщенні місцевого військкомату, однак з невідомих причин міська рада виділила «під вибори» зовсім інше приміщення, яке не підходить під жодні виборчі стандарти – мале за розміром, не обладнане санвузлом ні в приміщенні ні на вулиці, перевищена норма вологості, не працюють замки.

Дмитро Дубняк додав, що перевіряли готовність приміщення двічі, залучали санстанцію та міліціонерів. Однак, якихось зрушень після оглядин не було.

Натомість представники Ковельської міської ради розповіли, що «туалет на вулиці облаштували, зараз проводять ремонт санвузла в приміщенні, встановлюють замки».

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зауважив, що «Ковель - не пристосований для проведення виборів» та наказав, аби ковельська влада «не позорила себе» і якнайшвидше завершила усі ремонтні роботи.

Також він додав, що потрібно навести лад із облаштуванням виборчих дільниць в області.

«Кожного разу у нас виникають проблеми із виборчими дільницями. Треба раз і назавжди визначитися із приміщеннями для них та устаткуванням. На це щоразу витрачаються лишні гроші», - наголосив Гунчик.

Голова ОДА зобов’язав за кожною дільницею закріпити відповідальних людей, які б на початку вересня та перед проведенням виборів прозвітували про готовність дільниць до здійснення волевиявлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині не всі дільниці готові до виборів
22 вересень, 2014, 13:03