У Луцьку обрали найвродливішу студентку

У Луцьку обрали найвродливішу студентку
Впродовж чотирьох годин поспіль у луцькому Палаці культури обирали найгарнішу студентку Волинського національного університету імені Лесі Українки – нею стала Вікторія Вітюк (на фото).

За титул найкрасивішої та найграціознішої 8 травня змагалося 16 красунь з усіх інститутів та факультетів ВНУ.

Дівчата показали свої здібності та вроду у семи конкурсах: «Представлення», «Ерудиція», «Сучасна україночка», «Спортивний», «Вихід у купальниках», «Сузір’я талантів», «Дефіле у весільній сукні».

Оцінювало дівчат журі, до якого увійшли: проректор з навчально-виховної роботи Ірина Констанкевич, заступник голови студентського профкому Вадим Курилюк, директор Центру культури і дозвілля університету Сергій Кравчук, директор нічного клубу «Hollywood» Володимир Фіщук та представниця мережі магазинів «Top secret», «Savage», «Troll» Інна Дембицька.

Найскладнішим для більшості конкурсанток виявився конкурс «Ерудиція» – хоча й запитання підготували напрочуд легкі, однак цей конкурс був одним із перших, відтак деякі дівчата не змогли подолати хвилювання. До слова, усі запитання стосувалися ВНУ та його історії. Також дівчата мусили цікаво розтлумачити філософські твердження про любов, щастя, дружбу, час, вроду, гроші тощо.

Як і годиться, студентки-красуні дефілювали у купальниках – усіх одягнули у рожеві і доволі скромні купальні костюми. Цей номер мав східну стилістику.

Показали себе конкурсантки і в спортивному конкурсі, який присвятили футболу – усі гуртом виконали танець під офіційний гімн футбольного чемпіонату «Євро-2012». Одягнуті були у патріотичні танцювальні костюми синьо-жовтих кольорів.

А у конкурсі «Сучасна україночка» дівчата вже проявили свою фантазію – кожна вбралась у національний одяг на власний смак.

Утім на десерт лишилось найцікавіше – конкурс талантів та дефіле у весільній сукні. Таланти дівчат не підвели: співали, танцювали, декламували, демонстрували пластику тіла та винахідливість. Та й у весільних сукнях усі виглядали, які наречені.

Журі у підсумку назвало переможців у п’яти номінаціях. «Міс університету» стала Вікторія Вітюк (Педагогічний інститут), «І віце-міс» і «Міс глядацьких симпатій» – Ірина Філіпова (Інститут мистецтв), «ІІ віце-міс» назвали Дарину Боровську (географічний факультет). Також ще напередодні за допомогою голосування в інтернеті визначили «Міс онлайн», якою стала Альона Карпюк (фізичний факультет). Усім вручили квіти, дипломи й подарунки від спонсорів та університету.

До слова, між конкурсами глядачів розважали своїми виступати різні творчі колективи, здебільшого університетські. Короткий виступ мала навіть команда КВН «В Душ».

Довідка

Організатор конкурсу – первинна профспілкова організація студентів ВНУ. Спонсори: мережі магазинів «Top secret», «Savage», «Troll», косметична компанія «Oriflame», піцерія «Solo pizza», караоке-клуб «Sinatra», дизайн-студія «Acropolis», нічний клуб «Hollywood».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги, ВНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Конкурс молодих теличок =)
Відповісти
Треба провести "конкурс молодих заздрісниць". Всі - дуже красиві дівчата!!!
Відповісти
хотілося б побачити тебе танюха-- ти 100% в мільйон разів херовіша
Відповісти
Класний конкурс, але міс онлайн 3 психологічного, а Альонка краща)
Відповісти
Я думаю, що переможницю обрали вірно ИМХО
Відповісти