МВС: В Україні можливі теракти перед виборами

МВС: В Україні можливі теракти перед виборами
У Міністерстві внутрішніх справ не виключають провокацій під час виборчого процесу в Україні, в тому числі і втручання з боку представників РФ.

Про це повідомляє "Gazeta.ua".

Відповідну заяву зробив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"У Путіна є величезне бажання якщо не поламати наші вибори, то завести туди певних людей, представників певних олігархічних груп, які сьогодні підконтрольні Кремлю. Вони можуть діяти найганебнішими методами, не виключаючи можливість проведення силових акцій, терактів і, звичайно, будуть намагатися фальсифікувати вибори в певних областях. У певних округах, де можуть бути їм підконтрольні, в тому числі і представники місцевої влади", - сказав Шкіряк.

Також він не виключив, що будуть спроби підкупу не тільки виборців, але й членів виборчих комісій, а також представників органів місцевої влади.

Раніше КВУ повідомляв, що на Донбасі проводиться заміна членів виборчих комісій від Партії регіонів на представників ЛНР.

Верховна Рада на закритому засіданні 16 вересня прийняла президентський закон про запровадження особливого порядку самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей строком на три роки, а також про проведення позачергових місцевих виборів у цих регіонах 7 грудня нинішнього року.

Верховна Рада також прийняла закон, що звільняє від кримінальної відповідальності деякі категорії осіб, які вчинили кримінальні злочини в період з 22 лютого 2014 року до дня набрання чинності цього закону на територіях Донецької та Луганської областей, де проводилася антитерористична операція (АТО).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що будуть теракти - значить вони вже заплановані і виконавці отримали аванс....
Відповісти
Останні новини
МВС: В Україні можливі теракти перед виборами
22 вересень, 2014, 17:05
Прогноз погоди на 23 вересня
22 вересень, 2014, 16:50