Школярів запрошують знімати спортивні ролики*

Школярів запрошують знімати спортивні ролики*
На Волині стартував проект «Будь у формі».

Він розрахований на дітей та молодь віком від 6 до 16 років.

Щоб стати учасником конкурсу, потрібно зняти на мобільний телефон або ж відеокамеру свої спортивні досягнення чи рекорди, неординарні способи розминки або ж чемпіонські секрети, поради, як тримати себе у формі чи оригінально зробити ранкову зарядку.

Усі спортивні ролики необхідно розмістити у соціальній мережі за адресою vk.com/byd_y_formi. Також там можна дізнатися про деталі проекту, а головне - проголосувати за найоригінальніше відео конкурсу «Будь у формі». Тож відчути себе у ролі журі, долучившись до визначення переможців, можуть усі охочі волиняни.

Підсумки акції стануть відомі вже у листопаді. А переможці одержать у подарунок від ініціатора проекту кандидата в народні депутати України Сергія Мартиняка сімейні поїздки в найкращий в Україні аквапарк та на головну спортивну арену країни - НСК «Олімпійський» у якості ВІП-гостя.

Крім того, акція «Будь у формі» відкриє волинянам спортивних зірок краю, яких, на переконання Сергія Мартиняка, є чимало. Водночас герої відеороликів покажуть своїм одноліткам, що здоровий спосіб життя - це модно і стильно.

Тим часом Сергій Мартиняк підтримує спортивні ініціативи регіону - фінансує організацію турнірів і змагань, фізкультурно-патріотичних фестивалів, участь обдарованої молоді у чемпіонатах України, про це написано на його офіційному сайті. За сприяння нардепа, в населених пунктах Горохівського, Локачинського, Луцького, Рожищенського та Турійського районів будують нові та осучаснюють існуючі спортивні майданчики, стадіони та спортзали. Народний депутат також виділяє кошти на їх оснащення - тренажерами, гімнастичним обладнанням, спортивним інвентарем.

Водночас, завдяки Сергію Мартиняку, сільські команди отримують нові баскетбольні, волейбольні та футбольні форми, а новостворений осередок спортивного туризму - намети та необхідне спорядження. Лише за 2 останні роки меценат інвестував у розвиток спорту більше мільйона гривень, зазначено на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Школярів запрошують знімати спортивні ролики*
23 вересень, 2014, 14:08