У Луцьку таки продають алкоголь після 22:00, - Самооборона

 У Луцьку таки продають алкоголь після 22:00, - Самооборона
Активісти Самооборони Волині виявили ряд магазинів, що порушують режим продажу спиртних напоїв в нічний час.

Про це повідомляє прес-служба Самооборони.

Так, в ніч з 21 на 22 вересня група швидкого реагування патрулювала Луцьк. Самооборонівці здійснили моніторинг продажу алкоголю у місті Луцьку. Як виявилось, спиртне після 22.00 продовжують продавати у магазині «Цукерочка» (вул. Словацького), «Експрес Продукти» (вул. Бенделіані), «Нивка» (вул. Рівненська), «Каштан» (Київський майдан), «Гастрономія» (Кравчука, 18), «Продукти» (Гулака Артемовського, 13а).

«У цих магазинах іде регулярний продаж алкоголю, і хлопці відвідали «бувалі точки», на які жаліються громадяни міста і в яких неодноразово отримували попередження від Самооборони Майдану Волині. Тому цього разу вирішили «помітити» дані магазини для громадськості і влади міста написом «Алкоголь цілодобово, рішення міськради не виконується», – зауважив самооборонівець Богдан Климчук.

Було більше 10-ти магазинчиків, які продавати алкоголь не захотіли, наприклад, як «Смакота» і «Східний» на вул.Дубнівській (уже тричі відмовились).

Не обійшлось і без дебоширів. Члени групи патрулювання виводили хлопців з нічного закладу «Terazza».

«Привіт меру Романюку і його команді по міськвиконкому, які підтримували на останньому засіданні рішення по продовженні роботи нічних закладів. Скажу відверто, коли в “Гранд Волині” ішов по східцях залитих кровю дебоширів, враження – не там, де треба, кров проливається», – сказав Климчук.

Після «веселого» патрулювання самооборонівець пообіцяв ініціювати на засідані виконкому Луцької міської ради задтвердження проекту рішення з обмеження роботи всіх розважальних закладів, де виникатимуть такі конфліктні ситуації, а також обмеження роботи торгових закладів, які порушують режим продажу алкоголю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з отої "опергрупи" - самозванці і повинні бути покарані!
Відповісти
Це нормаль хлопці, МОЛОДЦІ, позакривайте ці нічні гадюшники, міліція не може, бо самі ж міліцейські боси кришують ці ларки!!
Відповісти
Це нормаль хлопці, МОЛОДЦІ, позакривайте ці нічні гадюшники, міліція не може, бо самі ж міліцейські боси кришують ці ларки!!
Відповісти
магазин "домашній" по вул. Тарасова, 29 продає алкоголь в чорних пакетах після 22.00. клієнти розпивають алкоголь прямо на вулиці перед магазином порушуючи громадський порядок.
Відповісти
з великою повагою ставлюся до самооборони. дякую за все, що ви робите!
Відповісти
заборону продажу алкоголю після 22.00 підтримую, аби це кругом виконувалось.
Відповісти
милиционерив звязани руки бо не вид них залежить кинцеве ришення вони викликають слидчо оперативну групу все фиксують и передають документи в миськраду яка повинна за таке порушення позбавляти лицензий а нична торгивля алкоголем у окремих закладах и дали тривае завдаючи клопоту як самим милиционерам так и жителям миста то можливо хоч втручання громадськости в лици самооборони допоможе чиновникам миськради "правильно" застосувати норми закону до цих у чомусь для них виняткових порушникив
Відповісти
казали Янукович зек керує! А самооборона це більшість зеків! От дожилась Україна!
Відповісти
згідний з 777 Аслана шістки там теж рішають сміхуни!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку таки продають алкоголь після 22:00, - Самооборона
23 вересень, 2014, 17:36