У Луцьку потопає багатоповерхівка

У Луцьку потопає багатоповерхівка
Після кожного дощу будинок на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів, 1 потопає у воді з 1 по 9 поверх.

Мешканцям доводиться виносити воду з під’їзду відрами. Вони скаржаться, що за такі незручності їм ще й кожного місяця доводиться сплачувати в МЖК кругленькі суми, - інформує ТРК «Аверс».

«Я тільки прання повісила, нібито було сухо… Прийшла - вже потоп… Знов по коліно води. Ми давай трубу перевіряти, думали може там… Нічо не ясно, а тут в ліфті води повно і постійно так», - каже одна з мешканок будинку, пані Євгенія.

Коли на вулиці дощ, в цьому будинку від нього не сховаєшся. Причина потопу, впевненні люди, у несправній ливиневій трубі, а ще - у даху, який протікає.

Ще з 2012 затоплює тут не лише квартири та сходові майданчики, але й ліфт. Було, розповідають мешканці, вода потрапляла й на електропроводку. Замкнуло, тоді й мали чималий клопіт.

«Полетіли всі телевізори і ніхто нічого не робить… Я писала, що відшкодуйте мені, що в мене ламінат взувся. Ніякої відповіді нема», - розповідає Поліна Міщук, яка теж живе у цій багатоповерхівці.

Листування з комунальниками та міською радою, щодо усунення причин потопу триває. Відписок у місцевих назбиралось уже чимало.

До слова, таких проблем, як на Воїнів Інтернаціоналістів, 1, тепер у Луцьку чимало. Комунальники навіть після підняття тарифів за обслуговування будинку удвічі, бідкаються, що знову не мають коштів на ремонт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку потопає багатоповерхівка
23 вересень, 2014, 17:45