Молодіжка «Волині» перемогла луганську «Зорю»

Молодіжка  «Волині» перемогла луганську  «Зорю»
В останньому, 240-му за рахунком матчі цієї першості, молодіжка «Волині» на своєму полі перемогла луганську «Зорю».

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Лучани й луганчани грали останній, 240-й за ліком, поєдинок цієї першості. Гості вже фактично вирішили свої турнірні завдання – «Зоря» впевнено посіла другу сходинку першості. А от «Волинь» могла у випадку перемоги стрибнути з 12 на 11 місце, скориставшись поразкою «молодіжки» криворізького «Кривбасу» від «Арсеналу» (2:3).
Ймовірно, саме відсутність додаткового тягарю відповідальності вплинула на обидві команди, які дуже активно розпочали гру. Особливо це стосувалося господарів, а надто – лівого півзахисника Євгена Пічкура. Практично кожна атака за його участі створювала небезпеку в обороні луганчан. Вже на 8-й хвилині Євген у своєму стилі розкидав захисників на фланзі і закручував смугастого у дальній кут – трішки неточно. За кілька хвилин Подригуля після вкидання ауту мав нагоду краще розпорядитися м’ячем, але його удар із кута штрафного майданчика виявився неточним. Згодом Бабир не якусь мить не встиг на небезпечний простріл.
«Зоря» відповіла кількома контратаками, які, втім, ударами не завершилися. А от лучани своїм шансом скористалися. На 18-й хвилині Олександр Марковець після подачі кутового та серії рикошетів з меж воротарського вразив ворота гостей – 1:0.
Пічкур продовжував терзати правий фланг оборони луганчан. На 30-й хвилині він знову виконав класну подачу й Саша Стевич пробивав зльоту з 12 метрів – трохи вище. Згодом момент змарнував Марковець. Він також після подачі Пічкура бив з меж штрафного, але удар головою у Саші не вийшов. Мав свій шанс й Олексій Бабир, який промахнувся з вигідної позиції після подачі Подригулі. Гості відповіли дуже небезпечною атакою. Провалився лівий фланг нашого захисту й Жарий буквально розстрілював ворота Неділька з кута воротарського, але форвард відверто «промазав» й м’яч просвистів біля самісінької штанги!

У другому таймі старший тренер молодіжної команди «Волині» Анатолій Пісковець зробив кілька замін. Зокрема вперше з’явився на полі Микола Наконечний, який довго лікувався після травми, отриманої ще на зимових зборах. Правий півзахисник був дуже активним, відкривався, обігравався із Щедрим, але відсутність ігрової практики таки давалася взнаки – не всі його подачі і простріли були точними.

Луганчани, зрозумівши, що зламати оборону господарів їм буде важко, обстрілювали ворота Неділька здалеку, але й самі постраждали від цієї зброї. На першій доданій арбітром хвилині другого тайму Антон Кравченко забив потужним ударом зі штрафного із 25 метрів. М’яч після незначного рикошету від стійки влетів у нижній кут воріт «Зорі».

2:0 – упевнена перемога лучан над другим призером цьогорічний першості молодіжних команд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» перемогла луганську «Зорю»
10 травень, 2012, 09:10