Наслідки негоди 24 вересня в Україні. ФОТО

Наслідки негоди 24 вересня в Україні. ФОТО
Шквальний вітер і злива, що налетіли на Україну у ніч на 24 вересня, зірвав дахи з будинків, повалив сотні дерев та обірвав лінії електропередач.

Про це повідомляє "Кореспондент" з посиланням на місцеві ЗМІ.

Зокрема, у Запоріжжі внаслідок бурі деякі будинки залишилися частково без дахів, вітром знесло обшивки з балконів. Запорожці з усіх районів повідомляють про повалені від вітру дерева, які повиривало з корінням. Деякі дерева перегородили дороги і впали на машини, повідомляє видання "Индустриалка".

У Бердянську Запорізької області у ніч на 22 вересня розігрався сильний шторм. Через ураганний вітер, що досягав 30 м/с, із поривами до 33 м/с, повалено сотні дерев, у багатьох мікрорайонах обірвані лінії електропередач.

На храмі у селі Нововасилівка біля Бердянська сильним вітром зігнуло хрест на одному з куполів.

Зараз міське управління державної служби України з надзвичайних ситуацій звернулося до всіх мешканців із проханням по можливості залишити дітей вдома. У центральній лікарні Бердянська через негоду відключилася електроенергія, але, на щастя, спрацював генератор.

У Дніпропетровську сильний ураган також повиривав дерева, а дощ залив машини і дороги. З цього приводу у міській раді збирають термінове засідання.

Одесу в ніч на 24 вересня залило тримісячною нормою опадів. Найбільше постраждали райони міста: Пересип, житловий масив Котовського і частково центр Одеси.

У Маріуполі Донецької області стихія почала бушувати ще вночі, вдень продовжилась сильна злива. Шквальний вітер і злива, що налетіли на місто, залишили без світла і води сотні будинків, повідомляє 0629.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наслідки негоди 24 вересня в Україні. ФОТО
24 вересень, 2014, 16:55