Діти просять зупинити війну в Генсека ООН. ФОТО*

Діти просять зупинити війну в Генсека ООН. ФОТО*
Усміхнене сонце, безхмарне небо, яскраві квіти та метелики, добрий янгол, щаслива сім’я, - так бачать мир волинські першокласники. Бандероль з їхніми малюнками надіслали організатори акції «Малюнок миру» на адресу Генерального секретаря Організації Об’єднаних Націй.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата України Сергія Мартиняка.

Яскраві картинки задля привернення уваги європейських посадовців до врегулювання збройного конфлікту на сході України, малювали діти учасників АТО з Луцького, Рожищенського, Турійського, Локачинського та Горохівського районів.

Богданка Гудема
цього року вперше переступила шкільний поріг Боголюбівської школи. Це неабияка радість для усієї їхньої невеличкої сім’ї, шкода, що лиш тато вболівав у цей день за доньку далеко від дому – на Сході України. Дружина учасника АТО Ірина Гудема розповідає, що повістку чоловік отримав якраз у її день народження, а вже наступного дня пішов до військомату і вже 5 місяців захищає інтереси України на сході.

«Шестирічна донечка мало розуміє, куди подівся татко, знає, що він далеко, що почуває себе не так комфортно, як вдома. Звичайно, розмови всякі були, коли тато буде, що він там робить, як він там робить, як спить, де і чим вкривається навіть. Розказували, що так повинно бути, так треба, комусь треба захищати нашу українську землю», - ділиться переживаннями доньки пані Ірина.

Родина Гудем – учасники акції «Малюнок миру», зініційованої кандидатом у депутати до Верховної Ради Сергієм Мартиняком. На думку народного обранця, дитяча щирість може достукатись до серця кожного, а бажання малюків жити у мирній країні та повній сімї з мамою та татом – те, заради чого зараз на Сході воюють тисячі українців.

«Я сам кілька разів їздив на Схід, аби підтримати бійців, привезти їм необхідну амуніцію і бачив, що їм важко. Але усі вони розуміють, що не зупинивши агресора на східних кордонах, перемоги та цілісності України не буде», - зазначив Сергій Мартиняк.

Організатори акції надіслали проілюстровані бажання дітей Генсеку ООН Пан Гі Муну, який працює над пошуком можливостей врегулювання конфлікту в Україні, та сподіваються, що європейські посадовці зрозуміють прагнення волинських дітей та докладуть максимум зусиль, аби в Україні був мир.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Діти просять зупинити війну в Генсека ООН. ФОТО*
24 вересень, 2014, 17:27