Андрій Садовий запросить луцьких студентів на стажування до Львівради

Андрій Садовий запросить луцьких студентів на стажування до Львівради
Андрій Садовий підпише договір про стажування студентів Луцького національного технічного університету у Львівіській міській раді.

Про це повідомляє прес-служба об'єднання "Самопоміч.Волинь".

25 вересня, у четвер, до Луцька завітає міський голова Львова Андрій Садовий. Це вже вдруге за останній час Андрій Садовий відвідує наше місто, однак цього разу він акцентуватиме на зустрічі із студентами луцьких ВНЗ.

Програма перебування Андрія Садового в Луцька така: на 10:00 запланована зустріч мера Львова із студентами та викладачами
у Луцькому національному технічному університеті (м. Луцьк, вул.Львівська, 75). О 12:00 Андрій Садовий відвідає КП «Луцькводоканал» (вул.Дубнівська, 26), а о 13:00 поспілкується з викладацьким та професорським активом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (вул. Волі, 15, головний корпус). Після цього, о 14:00, відбудеться зустріч із студентами Лесиного вишу (вул. Винниченка, 30І корпус).

Також студенти матимуть змогу поставити запитання та обговорити проблеми, які їх найбільше хвилюють.

Довідка

Андрій Іванович Садовий — український політик, громадський діяч та бізнесмен. У 2004 році ініціював створення громадського об’єднання «Самопоміч» і очолив його. Є засновником і головою правління

ГО «Інститут розвитку міста», співзасновник ТРК «Люкс» та телепроекту канал новин «24». Міський голова Львова з 2006 року. У 2012 році створив політичну Партію «Самопоміч», ставши її головою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Андрій Садовий запросить луцьких студентів на стажування до Львівради
25 вересень, 2014, 08:49