ЦВК «відшила» Кривицького і Бондарука

ЦВК «відшила» Кривицького і Бондарука
Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації двом кандидатам в народні депутати України з Волині, а саме Роману Бондаруку та Антону Кривицькому.

Про це повідомляє громадянська мережа "Опора" у Волинській області.

Відповідно до постанови ЦВК від 23 вересня 2014 року , Центральна виборча комісія встановила невідповідність документів цих двох осіб вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України".

Зокрема, у заяві колишнього міського голови Луцька Антона Кривицького про самовисування відсутнє зобов’язання у разі обрання його народним депутатом України припинити діяльність, яка відповідно до Конституції України та законів України несумісна з мандатом народного депутата України, або зазначення, що така діяльність ним не здійснюється, що є порушенням пункту 1 частини другої статті 55 Закону.

Відповідно до постанови ЦВК, заява Романа Бондарука, депутата Луцької міської ради, не відповідає вимогам пункту 2 частини другої статті 55 Закону, оскільки в його автобіографії відсутні відомості щодо його партійності.

Обом кандидатам в народні депутати повернули внесені ними грошові застави.

У коментарі Громадянській мережі ОПОРА Роман Бондарук повідомив, що наразі знаходиться у приміщенні Центральної виборчої комісії, щоб відстояти своє право балотуватись на парламентських виборах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори, ЦВК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якою важкою працею надбали вказані самовисуванці кошти для внесення застави? Точно, більшої трагікомедії як передвиборча кампанія немає. Хай почитають на "ВН" коментарі про перекошену горохівську екс-регіоналку-іт.д. і візьмуть до уваги, кращих також не заробили
Відповісти
Назвіть, будьте такі ласкаві, яку суму застави вніс злодій Роман Бондарук. І який відсоток ця сума становить від суми неповернеих "Західінкомбанку" 37 мільйонів гривень. Дуже цікаво. Чи, мо, він продав бізнес, зареєстрований на свою престарілу дружину: декор=меблі по вул. Л. Українки, перукарню, вартість квартири на вул. Волі, 12.,
Відповісти
застава 13 штук
Відповісти
Останні новини
ЦВК «відшила» Кривицького і Бондарука
25 вересень, 2014, 12:27