60 реформ Порошенка - Стратегія розвитку 2020

60 реформ Порошенка - Стратегія розвитку 2020
Президент Петро Порошенко заявив, що його програма Стратегії розвитку-2020 для України передбачає 8 основних пріоритетних сфер.

"Наші пріоритети: антикорупційна реформа, оновлення влади та бюрократичного апарату", - заявив Порошенко під час прес-конференції.

Серед інших реформ, які потрібно провести в Україні, Порошенко назвав: судову реформу, реформу правоохоронних органів, децентралізацію влади, податкову реформу, розвиток підприємництва, реформи системи безпеки та підвищення енергонезалежності України.

"Стратегія 2020 передбачає понад 60 реформ та спеціальних програм, які треба запускати майже одночасно", - заявив Порошенко. За його словами, команда експертів почала працювати над програмою Стратегії розвитку 2020 100 днів тому.

Також Порошенко заявив, що до 2020 років Україна повинна провести зазначені реформи для подання заяву про членство у Європейському союзі.

"Двері ЄС для нас відчинені, я в цьому абсолютно впевнений. Останні раз це зафіксовано в надзвичайно важливо для нас рішенні Європарламенту, після синхронної ратифікації угоди про асоціацію", - заявив Порошенко.

"Мета наших амбітних реформ - досягти до 2020 року рівня, щоб подати заявку на членство в Європейському Союзі", - сказав Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.