Ковельські правоохоронці знищили наркотики на суму 250 тисяч гривень

Ковельські правоохоронці знищили наркотики на суму 250 тисяч гривень
Правоохоронці, виконуючи судове рішення, спалили 950 таблеток психотропних речовин, майже півтора кілограма канабісу та близько 4000 стебел рослин макової соломки і коноплі.

За цінами «чорного ринку» вартість «багаття» сягає 250 тисяч гривень, - повідомляють в УМВС України у Волинській області.

Увесь процес проводився у присутності спеціальної комісії, до складу якої, окрім міліціонерів, увійшли представники СБУ. Знищенню підлягали наркотичні засоби, які були вилучені у ході протидії наркозлочинності та стали речовими доказами у кримінальних провадженнях.

«Правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, перебувають на особливому контролі, тож правоохоронці постійно проводять заходи що встановлення осіб, котрі займаються виготовленням та збутом небезпечного дурману, – зауважив начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Іван Тусь. – Тому нагадуємо громадянам: будь-які дії, пов'язані із розповсюдженням та вживанням наркотиків, можуть стати кроком по ту сторону закону».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: наркотики
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельські правоохоронці знищили наркотики на суму 250 тисяч гривень
26 вересень, 2014, 11:45