Волинські семикласники навчатимуться з нетбуками

Волинські семикласники навчатимуться з нетбуками
На Волині реалізовуватимуть освітню програму «Відкритий світ», в рамках якої учні 7 класів проходитимуть шкільку навчальну програму на нетбуках.

Про це під час прес-конференції в облдержадміністрації 10 травня розповів голова Державного агентcтва з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів.

За його словами, програма «Відкритий світ» пропонує нові моделі та підходи в середній освіті країни, стандартизацію та уніфікацію методик навчання, впровадження комп’ютерних технологій.

Спочатку проект хочуть реалізувати для учнів 7 класів. В рамках цього пропонують ввести певні технічно-організаційні рішення із запровадженням нетбуків та бездротового інтернету, і таким способом вивчати шкільну програму для 7 класу.

Каськів зазначив, що проект реалізовується майже без навантаження на державний бюджет. Залучають інвестиції великих компаній, а також кошти батьків.

За словами Каськіва, їм пропонують безпроцентний кредит на купівлю нетбуків.

Тож уже з вересня, розповів голова Держагентства з інвестицій, на Волині у деяких школах для 7 класів проект буде реалізований.

За 4 роки проект хочуть запровадити для учнів усіх класів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські семикласники навчатимуться з нетбуками
10 травень, 2012, 14:09