На Волині дерибанять пісок

На Волині дерибанять пісок
У Ковельському районі незаконно видобувають і продають пісок.

Про це у депутатському запиті повідомив перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик за зверненням депутата Ковельської районної ради Юрія Мельника.

За інформацією, на території Білинської, Мощенської, Дубівської, Старокошарівської, Люблинецької та інших сільських рад району. Заподіяна шкода від незаконного видобутку піску та ґрунту завдає чималих збитків місцевим громадам. Мешканці району обурені бездіяльністю правоохоронних органів, що, в свою чергу, створює відповідний негативний резонанс і підриває довіру до правоохоронних органів.

«Серед мешканців територіальної громади Старокошарівської сільської ради поширена думка, що за цим фактом буде складений лише адміністративний протокол і притягнуті до відповідальності безпосередньо виконавці, а не організатори цього протиправного бізнесу", - пише Мельник.

Олександр Пирожик попросив взяти під особистий контроль здійснення перевірки за фактом несанкціонованого видобутку піску на території Старокошарівської сільської ради Ковельського району.

Депутати запит підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.