Від раку помер 18-річний футболіст

Від раку помер 18-річний футболіст
Помер 18-річний футболіст грозненського "Терека" Григорій Симонян, який останнім часом боровся зі страшною хворобою.

Футболіст отримав травму голови чотири роки тому, під час футбольного матчу. У вересні 2013 року лікарі діагностували Симоняну рак головного мозку. 26 вересня 2014 року хлопець помер.

"15 вересня Гриша з батьками повинен був вилетіти до Німеччини на черговий курс лікування, однак через погіршення стану здоров'я було вирішено відкласти поїздку.

Наприкінці минулого тижня Гриша був доставлений до Боткінської лікарні, йому було зроблено операцію, після якої Симонян був введений у стан штучної коми. Але дива не сталося - з коми Гриша не вийшов", - сказано в повідомленні на офіційному сайті Терека.

Зазначимо, що Терек уклав професійний контракт із Симоняном наприкінці березня цього року. Дебют футболіста за грозненський клуб повинен був відбудутися після його одужання.

Григорій Симонян займався футболом з 7 років, а в 2006 році почав виступати за ДЮСШ № 82 і швидко став найкращим бомбардиром команди. За сезон Симонян забивав по 15 голів, ставав найкращим гравцем першості Москви і вигравав золоті медалі з міні-футболу серед шкільних команд столиці.

У вересні 2013 року лікарі діагностували у Гриші рак головного мозку. Незабаром була проведена операція, а лікарі повідомили батькам гравця, що пухлина була доброякісною, проте через деякий час вони спростували діагноз, повідомивши, що пухлина злоякісна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол, рак
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Від раку помер 18-річний футболіст
26 вересень, 2014, 12:31
На Волині дерибанять пісок
26 вересень, 2014, 12:23