У Луцькраді «регіонал» обізвав колегу з опозиції через Тимошенко

У Луцькраді «регіонал» обізвав колегу з опозиції через Тимошенко
Депутати Луцької міської ради закликають українців не бути байдужими до життя і здоров’я політичних в’язнів – Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.

Таке звернення до громадських організацій, що діють в Україні, депутати прийняли 10 травня на позачерговій сесії.
Проект цього рішення підготував депутат Андрій Осіпов (фракція ВО «Батьківщина»).

«Відбувається масштабний наступ на особисті права і свободи, національні багатства розкрадаються, а гроші Державного бюджету України перетворюють на особисту скарбничку владних. Наступ на судову систему, використання міліції та прокурорів, руйнування демократичних механізмів стримування та противаг, маріонеткові уряд та парламент – усе це ознаки стрімкого розвитку авторитарного режиму.

Громадянська позиція Юлії Тимошенко та Юрія Луценка є перепоною остаточному утвердженню диктатури Віктора Януковича. Навіть перебуваючи у неволі, ці українці є уособленням сміливої принципової боротьби за демократію, законність, справедливість, дотримання прав і свобод людини і громадянина. Нелюдське поводження із політичними в’язнями в час, коли до цих процесів прикута увага всього світу – це прямий доказ здатності діючої влади здійснити фізичне знищення лідерів опозиції при зниженні тиску світової громадськості за першої-ліпшої нагоди.

Луцька міська рада звертається до усіх громадських організацій із закликом проводити активні заходи, спрямовані на захист прав і свобод українського народу, демократії і справедливості, контролювати дії влади, піклуватись про життя і здоровя політичних в’язнів», – йдеться у зверненні.

Однак депутати фракції Партії регіонів розкритикували це звернення. Ірина Комлик зауважила, що Тимошенко у колонії живеться зовсім непогано, адже «персонал Качанівської колонії носить її на руках», а Іван Смоленг дорікнув колегам, чому ті не переймаються долею інших жінок-в’язнів. До того ж, Смоленг назвав свого колегу із «Фронту Змін» Павла Данильчука «малолєткою», коли той про себе коментував слова «регіоналів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай би ті регіонали мовчали. Розграбували країну, ще й шось там протестують
Відповісти
Ірина Комлик має бажання помінятись місцем з Юлією Тимошенко?
Відповісти
Стандартна фразеологія -перейматися долею інших не доречна.
Ви -ПР б"єте беззаконно, безтижо і нахабно (думають що їм все минеться)по людям які саме і можуть "перейматися долею інших" Тимошенко, Луценко за що і страдають.
Один із закликів опозиції дуже доречний: Всіх поміняти -90% , а не 20 як 2005 році, особливо прокуратура, юстиція, таможня,
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді «регіонал» обізвав колегу з опозиції через Тимошенко
10 травень, 2012, 14:41