Ситуація в зоні АТО станом на 27 вересня: карта

Ситуація в зоні АТО станом на 27 вересня: карта
За добу, що минула, незважаючи на режим припинення вогню, у зоні АТО загинув 1 український військовослужбовець, ще 8 дістали поранення.

Про це пише "Українська правда" за заявою заступник керівника інформаційно-аналітичного центру ради національної безпеки і оборони Володимира Польового на брифінгу.

"Попри зусилля української сторони з реалізації мирних ініціатив та виконання Мінського меморандуму, терористи продовжують порушувати домовленості про перемир’я. Протягом доби незаконними збройними формуваннями неодноразово здійснювалися обстріли українських блокпостів та позицій в Донецькій та Луганській областях", - повідомив він.

Так, у м.Щастя внаслідок мінометних обстрілів терористів пошкоджені будівлі міської лікарні, військової комендатури, житлово-комунальної контори, ПТУ № 50.

"Під час цих обстрілів загинула 1 жінка та поранено 16 місцевих жителів, троє з них – у важкому стані" ,- додав Польовий.
Періодично бойовики обстрілюють блокпост ЗС України в районі селища Талаківка під Маріуполем, але снаряди також влучають в житлові будинки самого селища.

Разом з тим на кордоні бойових зіткнень з терористами та обстрілів позицій підрозділів Держприкордонслужби протягом доби не було.
"Фактів порушення повітряного простору України не виявлено", - додав представник РНБО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ситуація в зоні АТО станом на 27 вересня: карта
27 вересень, 2014, 14:52