Нікому не підконтрольні терористи обстрілюють Щастя

Нікому не підконтрольні терористи обстрілюють Щастя
Батальйони терористів "Зоря" і "Дон", які нікому не підкорюються і діють на власний розсуд, обстрілюють українських військових у місті Щастя.

Про це пише "Українська правда" за повідомленням губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

"27 вересня о 16:00 знову почався обстріл м.Щастя із с.Весела Гора, що контролюється терористами ЛНР", - заявив Москаль.

"Б’ють далекобійними пушками по дислокації 92-ї бригади збройних сил України. Поранених і вбитих, на щастя, поки немає. Обстріл триває і в ці хвилини", - зазначив він.

"За нашою інформацією, по українських військових стріляють батальйони терористів "Заря" і "Дон", які не підпорядковуються нікому, а діють на власний розсуд. Саме ці батальйони здійснили обстріл із гранатометів та стрілецької зброї блок-посту Нацгвардії в районі Бахмутки на виїзді в м.Лисичанськ. Поранений один нацгвардієць", - додав Москаль.

Також поблизу с. Трьохізбинка Слов’яносербського району в засаду потрапила кременчуцька рота міліції, яку обстріляли з лісопосадки
"Міліціонери атаку відбили, одного з них легко поранено", - додав глава Луганської ОДА.

Згідно з повідомленням, місії ОБСЄ, Міноборони Росії, послу Російської Федерації в Україні Михайлу Зурабову та контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі направлено телеграми з інформацією, що досягнуті в Мінську домовленості про припинення вогню вкотре грубо порушуються так званою ЛНР, і проханням вплинути на бойовиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вірю, що ті московити-терористи "нікому не підкоряються." Якщо москалі такі добрі та гуманні до українців, нехай вони перестануть постачати зброю та амуніцію тим бандитам. Також нехай стануть поруч з українськими вояками, знищать ту банду і саберуться геть з суверенної України. То є ще один витвір московської пропаганди - ми не винні, то ДНР і ЛНР.
Відповісти
Останні новини
Нікому не підконтрольні терористи обстрілюють Щастя
27 вересень, 2014, 21:35