Цифровий двійник може замінити кожного з нас в найближчі роки

Цифровий двійник може замінити кожного з нас в найближчі роки
До 2020 року наше повсякденне життя, відносини і важливі рішення будуть контролюватися цифровою версією нас самих.

Футуролог Джон Смарт переконаний, що в найближчі 6 років у багатьох з нас буде цифровий двійник, який плануватиме наші зустрічі і буде розмовляти з іншими від нашого імені. Крім того, він зможе втішати близьких після нашої смерті, імітуючи наш голос, емоції, манери і думки, - пишуть на Цікаве.

«Цифрові близнюки все більше будуть схожі на нас і будуть нашим продовженням, – розповів Смарт. - Коли ви і я помремо, наші діти не будуть ходити на могилу, а запускатимуть нашого цифрового близнюка і зможуть розмовляти з ним».

Схожі програми вже існують, такі як Siri і Google Now, і ці системи з часом стануть ще розумнішими. Програми засновані на алгоритмах, які комбінують різні уривки інформації, щоб зробити прогноз.

Персональний помічник Siri від Apple використовує контекст, щоб відповісти на питання, а цифрові близнюки підуть ще далі і зможуть вивчити, як думає людина. Такий персональний агент дізнається те, що нам подобається і не подобається з електронної пошти, повідомлень і словесного зворотного зв’язку, так як це відбувається при комп’ютерному навчанні.

Згідно теорії, ми наближаємося до моменту, коли комп’ютери і люди з’єднаються. Так відомий футуролог Реймонд Курцвайль вважає, що через 30 років люди зможуть завантажувати свою свідомість в комп’ютер і стануть безсмертними.

Ми стаємо ближчими до моменту, коли комп’ютери стануть розумнішими, ніж люди. Коли це трапиться, людство і цивілізація повністю зміняться. Футуролог вважає, що цей момент неминучий, і кінець людської цивілізації настане вже до 2045 року.

Крім того Курцвейл стверджує, що біологічні частини нашого тіла можна буде замінювати механічними частинами, і це може трапитися вже до 2100 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скоро будем тра...тись через екран(((
Відповісти
Останні новини
Цифровий двійник може замінити кожного з нас в найближчі роки
29 вересень, 2014, 09:17