Вже є перші охочі їхати в аквапарк і стати VIP-гостем на НСК «Олімпійський»*

Вже є перші охочі їхати в аквапарк і стати VIP-гостем на НСК «Олімпійський»*
На конкурс «Будь у формі» надійшов перший спортивний ролик. Герой сюжету – найсміливіший волинянин – Артем Смітюх.

Про це повідомили у прес-службі Сергія Мартиняка.

Його баскетбольні трюки записала мама Наталя і виклала відео на сторінці проекту.

Спортсменові ще немає десяти років, але він уже був учасником обласних, всеукраїнських і навіть закордонних турнірів. Любов до баскетболу – це в Артема сімейне. Адже його тато - професійний тренер і займається з сином ще змалку. Тож своє майбутнє перший учасник проекту «Будь у формі» пов’язує тільки зі спортом. Вже зараз Артем рівняється на найуспішніших волинських баскетболістів, а в майбутньому прагне грати на арені в Маямі зі світовими зірками.

Баскетбол є сенсом життя юного спортсмена, тому він із мамою, завдяки проекту «Будь у формі», популяризує його серед однолітків, заявляючи, що це модно, стильно та здорово!

Разом із тим, родина стала першим претендентом на перемогу в конкурсі. А отже й на сімейну поїздку в найкращий в Україні аквапарк та на головну спортивну арену країни – НСК «Олімпійський» у якості ВІП-гостей. Саме таке заохочення найспортивнішим родинам пропонує ініціатор проекту народний депутат Сергій Мартиняк, який пропагує здоровий спосіб життя та всіляко підтримує розвиток спорту.

Позмагатися з Артемом Смітюхом можуть усі охочі. Щоб скласти конкуренцію юному баскетбольному, потрібно взяти з нього приклад і зняти власне відео на мобільний телефон або ж камеру. Свої спортивні досягнення чи рекорди, неординарні способи розминки або ж чемпіонські секрети, поради, як тримати себе у формі чи оригінально зробити ранкову зарядку, необхідно презентувати загалу.

Допомогти наймолодшим потенційним учасникам мають їхні батьки. Тож якщо вашим дітям 6-16 років і ви вже розгледіли в них спортивних зірок-початківців, то допоможіть їм виграти конкурс та отримати незабутній відпочинок із яскравими емоціями. Ласкаво просимо всіх долучатися до проекту «Будь у формі», а також ставати справедливими суддями. Адже проголосувати за найоригінальніше відео і тим самим визначити переможців можуть усі охочі волиняни в соціальній мережі за адресою vk.com/byd_y_formi.

Підсумки проекту «Будь у формі» стануть відомі вже у листопаді. Саме тоді волиняни дізнаються про нових спортивних зірок краю, які, завдяки проекту Сергія Мартиняка, отримали шанс презентувати себе та свої досягнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вже є перші охочі їхати в аквапарк і стати VIP-гостем на НСК «Олімпійський»*
29 вересень, 2014, 11:15