Стильний Луцьк. Портрет дня: Юля Куран

Стильний Луцьк. Портрет дня: Юля Куран
Юля Куран, студентка, 19 років

Сьогодні у рубриці студентка, майбутній психолог. Також вона займається танцями. Спілкувалися з Юлею тоді, коли вона саме йшла на тренування.

«Оскільки я танцюю, то одягаю речі, які підкреслюють мою фігуру. Вважаю, що жінка повинна одягатись гарно і акуратно підкреслювати себе», - сміється Юля.

За модою дівчина слідкує, але все ж обирає той одяг, який їй пасує. Каже, подобається класичний стиль: спідниці, блузи, майки класичного крою.

А, от, щоб виділитись із натовпу, Юлі достатньо одягнути спідницю чи короткі шорти. Мовляв, заняття танцями дають свої плюси.

На фото студентка одягнена у спідничку, майку RESERVED, босоніжки. Образ доповнює сумка та підвіска у формі кота.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Хороший образ з модною спідничкою в горошок, поясок якої акцентує лінію талії. Футболка теж зі стильним принтом, до якої підібрана підвіска. Сумка підходить до вбрання.

Довжина спідниці у цьому образі хороша, але велике зауваження до взуття. Такі босоніжки не підходять для буднів – це моветон. Загалом стильний образ окрім взуття.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна молода людина
;)
Відповісти
Оце красуня, оце смак в одежі! Жіночість, краса, чарівність і нічого зайвого. Респект "ВолиньПосту"! В Луцьку усі красуні. Недаремно волинські дівчата вільно конвертуються в усі європейські країни.
Відповісти
пайдьот
Відповісти
Оце так новина, тьху!!
Відповісти
І не захолодно їй сьогодні!!!)))))
Відповісти
Коти й горощок - котигорошко, правда фігурова.
Відповісти
Гарна молода людина
;)
Відповісти
Чьотка краля
Відповісти
Прикольна
Відповісти
героїня не сподобалась. Що у неї з взуттям, якось жахливо виглядає, не зрозуміло чи каблук чи танкетка, фотограф просто"майстер". Героїню фотографували влітку? Зараз чарівна осінь, невже нема стильних людей у гарному, МОДНОМУ верхньому одязі. Не цікаво дивитись на не дуже актуальні фото у рубриці. ФУ ФУ ФУ
Відповісти
заздрити не гарно
Відповісти
Фігурка класна, але обличчя симпатичне, не більше
Відповісти
Цікавий образ, тільки б сумку поміняти на якусь тканинну, веселішу, задорнішу, бо ця тут надто офіційна.
P.S. БаСтЕр КеЙсІ, сам запропунував ;). Та й ти ж так і не спитав що саме я принесла.
Відповісти
що в неї з очима?на перд останньому і останньому фото таке враження що вони різного вирізу....як два різних ока
Відповісти
босоніжки великуваті і той тигрик щось не дуже до горошку
Відповісти
Дівчина ТАК рекламувала своі принади... ТАК зваблювала буквами... ТАК прискорювала моє прочитання статті... І шо? Шо,шо! Дівчина дійсно гарна, а фотограф- Duбіл! Як дідух фоткати то " на тє пожалуйста" і ракурси, і задум : Анєєчка, уяви шо ти відпочиваєш на екзотичному острові з пальмами та безкрайнім океаном, разом зі своім коханим, ти лежиш на гарячому, піску, а любий мастить твою спину лосьйоном для засмаги. І ти в цьому релаксі спостерігаєш за чайкою, котра парить під білосніжною хмариною.КЛАЦ. Тепер уяви, що ти замість ані лорак змімаєшся в рекламі Корони. Твій гонорар 100тис $ за годину роботи, ти відома та успішна, і іси шоколадку на халяву.КЛАЦ. А тут? Трах- бабах : встань боком,КЛАЦ. відійди на 40 метрів,КЛАЦ. візьми руки в боки,КЛАЦ). Ну якось так. P.S.Боня, вибач шо не запитав, бо запарився.тут поки всім пороздаєш пілюлі, то в голові запариться каша вівсянка.з цукром. Ну так що ти там таке принесла? ;) діставай!
Відповісти
Ну, шановний КеЙсІ, якщо до кави то думаю "Бейліз" підійде.
Відповісти
нічого стильного тут немає точно
а з такими босоніжками хіба стриптих танцювати
Відповісти
А що з бровами....???!!!!Ууууу..жах!Нема слiв.
Відповісти
А це наші місцеві луцькі "стилісти" всюди і всім такі брови роблять, як намазані сажею дуги, рахується шо це класно. Таке зараз у будь-якій перекурні, чи то пак, салоні зроблять. І що вражає, що таке роблять навіть блондинкам - стиль йомайо!
Відповісти
на рахунок одягу і стилю нічого не скажу. Дівчина сама по собі гарненька. Думаю, найгарніше їй буде в купальнику (а ще краще без :)
Відповісти
Ця дівчина - найкраща!
А туфлі дійсно потрібно змінити...
Відповісти
Ця дівчина - найкраща!
А туфлі дійсно потрібно змінити...
Відповісти
Ще одна стандартна особа жіночого роду, ніякої ексклюзивності, пройтися в центрі в обід то таких можна сотні побачити. А взагалі треба мозком вирізнятися а не тряпками, бо все більше і більше тупіє луцький народ, тай пора вже закрити цю недолугу рубрику, бо якби нормальні дизайнери це побачили то вони б жахнулися перехрестившись від всіх ваших героїв.
Відповісти