На Волині виявили підпільний склад із підакцизними товарами

На Волині виявили підпільний склад із підакцизними товарами
Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Володимир-Волинського міського відділу міліції припинили роботу підпільного складу, де зберігалися та реалізовувалися підакцизні товари з підробленими марками акцизного збору.

Про це повідомили в УМВС України у Волинській області.

Під час проведення досудового розслідування здійснили ряд оперативних закупівель підакцизних товарів сумнівного походження із підробленими марками акцизного збору у 37-річного мешканця міста.

Згодом під час проведення санкціонованих обшуків у помешканні та підсобних приміщеннях спритника правоохоронці виявили та вилучили підакцизні товари сумнівного походження (горілку та цигарки), тару, а також засоби для виготовлення таких товарів.

Окрім того, у квартирі за місцем фактичного проживання підозрюваного знайшли підроблені марки акцизного збору, а також ноутбук та копіювально-розмножувальну техніку, за допомогою яких чоловік імовірно виготовляв (підробляв) марки акцизного збору.

Вилучені речі направили на дослідження, а за цим фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статтею 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Для Володимира- Волинського стало доброю традиціею торгувати фальсифікованою горілкою та розведеним спиртягою. Це відбувається за тщательного і дбайливого кришування таких торговців місцевою міліцією, членами Володимир-Волинського міськвиконкому, камандой "младореформаторів "престерло -пришелепкуватого князя Петра.
А завтра все закінчиться як і починалося. Відкриють новий склад з фальсифікатом, і в магазини і кабаки древнього міста знову потрапить смердючий самогон і спиртяга з підпільних складів міського голови Петра Саганюка та його младореформаторів. Ось така вона історія
Відповісти
Останні новини
На Волині виявили підпільний склад із підакцизними товарами
29 вересень, 2014, 11:38