У Луцьку командир батальйону «Дніпро-1» розповів про генералів-зрадників. ФОТО*

 У Луцьку командир батальйону «Дніпро-1» розповів про генералів-зрадників. ФОТО*
Командир батальйону «Дніпро-1» Юрій Береза завітіав до Луцька і розповів про реальний стан війни на Донбасі та про генералів-зрадників.

Зустріч відбулась 29 вересня у Волинському прес-клубі.

Комбат приїхав до Луцька разом із командиром 2 роти "Захід" батальйону "Айдар" Ігорем Лапіним.

За словми Юрія Берези, Волинь для нього є другою батьківщиною. Тут мешкає найбільше його родичів. Він каже, що був здивований, коли дізнався, що до Верховної Ради минулого скликання від Волинської області пройшов олігарх і комуніст.

"Двадцять три роки над цією землею знущалися, але тільки нарешті український народ дає відсіч зовнішньому і внутрішньому ворогу. Керівництво АТО і далі "зливає" наші позиції. Поки не буде нормальних генералів, бойової армії в Україні не буде",- заявив Береза.

Комбат батальйону "Дніпро-1" каже, що на даний час частина його бійців знаходиться у селі Піски Донецької області. За весь час так званого перемир'я артилерійський обстріл позицій батальйону не вщухає.

Ігор Лапін зазначив, що українські війська зазнають нищівного удару від артилерії ворога.

"Не так давно мій підрозділ "Грізлі" був розстріляний російськими регулярними військами. У той час, коли наша армія віступала, а наш батальйон відправили на передову, знаючи, що там росіяни", - зазначив Лапін.

Юрій Береза балотується у народні депутати України від партії "Народний фронт". Комбат каже, що коли військові, які пройшли пекло війни, стануть депутатами, то країна кардинально зміниться. Береза обіцяє, що ніяких "договорняків" у кулуарах не буде.

"Військові змінять правила гри. Той, хто побрав нас у свої списки у майбутньому, пошкодує, адже ми не дамо грати їм у брудні "ігрища". Мертві побратими не дадуть нам бути лояльними до зрадників", - розповів комбат.

Ігор Лапін балотується до Верховної Ради як мажоритарник від Волині. Айдарівець каже, що багато партій хочуть за рахунок військових попіаритись і пройти до Ради.

"Лідери партій не розуміють того, що "ляльководства" у парламенті не буде. Якщо ми зайдемо до Верховної Ради як депутати, то ніяких поступок з нашої сторони не буде. Наші виборці - це наші керівники",- зазначив айдарівець.

Юрій Береза каже, що будучи Командиром батальйону, він дбає про постачання води та електрики на звільнених територіях.

"Добропілля, Красноармійськ, Олександрівка мають дуже багато проблем. Їх повинні вирішувати міські голови, які знаходяться у Маріуполі. Але мешканці цих міст йдуть до мене за вирішенням проблем",- розповідає Береза.

Юрій Береза та Ігор Лапін стверджують, що Україні потрібна національна армія, резервна армія та народна міліція. Комбат вважає, що зачищаючи населені пункти від терористів, він зачищає райвідділ.

"Маючи кордони із Росією, нам треба мати потужну армію. За принципом Швейцарії нам треба створити резервне військо. Кожен чоловік повинен бути членом резервної частини. По цих трьох пунктах будуть розроблені перші наші законопроекти", - зазначив комбат.

На думку Юрія Берези, російську армію зможе зупинити серійний випуск комплексу "Гром 2". Його можна використовувати як ПВО, а також як і наступальну зброю.

"Коли ми почнемо випуск таких комплексій, Путін зупиниться. Ця надпотужна зброя відкидає живу силу на сотні кілометрів. Але прикро те, що наші заводи працюють декілька днів на тиждень. А мали б працювати мінімум у чотири зміни",- резюмував комбат "Донбас-1".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Береза! Оце-то попустив Яценюка та Порошенко!"Той, хто побрав нас у свої списки у майбутньому, пошкодує, адже ми не дамо грати їм у брудні "ігрища"". Тільки що поруч з ним робить кадровий замполіт Лапін?
Відповісти
А хто такий раніше був Лапін? Маєте якусь інфу? Якщо так, то поділіться.
Відповісти
Ігор Лапін протягом тривалого часу був кадровим військовим ЗСУ, також відомо, що також був адвокатом. Загалом, людина дуже порядна, щира та патріот.
Відповісти
і є адвокатом.
Відповісти
не потрібно тут казок. Лапін - аферист ще той. Адвокатом був і є, батько його головний суддя. Такі афери прогортають жах.
Відповісти
тварина палюкова....
Відповісти
Був замішаний в судових скандалах разом зі своїм батьком(суддею). Разом вони багато темних схем крутили.
Мутний мужик. Якщо він і добрий вояка, то в політиці йому не місце.
Відповісти
Канцелярським пацюком він був.
Папірці з місця на місце переносив.
Не знаю, в мене він довіри не викликає, не вірю, що за кілька місяців на сході він сильно змінився в кращу сторону...
Відповісти
Це як ви кажете кадровий замполіт, пережив 11-денний обстріл с. Хрящувате
Відповісти
І кинув своїх хлопців, щоб погратися в велику політику. Дуже благородний вчинок.
Відповісти
вибори починаються вот і піаряться ще й еврейчика Яйценюка підтримують
Відповісти
Останні новини
У Луцьку командир батальйону «Дніпро-1» розповів про генералів-зрадників. ФОТО*
29 вересень, 2014, 12:47