У Луцьку створили нову організацію громадського контролю

У  Луцьку створили нову організацію громадського контролю
У Луцьку презентували нову громадську організацію "Межа", члени якої обіцяють "боротися з бюрократією" та допомагати наводити лад у місті.

Презентація організації відбулась 29 вересня.

За словами голови організації Олега Сидорчука, ідея створення такого об'єднання - допомагати вирішувати буденні проблеми міста.

"Ми утворилися 10 вересня 2014 року. Поштовхом для цього стали не політичні та фінансові амбіції, а зовсім інше. Думаю, не мені одному набридло бачити переповнені смітники, які ніхто не вивозить. Не раз бачили, коли люди не можуть пройти по тротуару через те, що водії автівок загороджують шлях. Із такими буденними проблемами ми хочемо боротись", - заявив Сидорчук.

Голова ГО "Межа" переконує, що до організації не входять політики та відомі люди міста. Сидорчук зазначив, що на сьогодні до громадської організації входить 60 осіб. Це люди різного віку, професій та політичних поглядів.

Кошти організації формуються виключно із благодійних внесків самих учасників "Межі". Внесок становить 10 гривень. Проте за словами Сидорчука, їхня громадська організація прийме будь-яку допомого від громади міста.

"Ми не будемо нікого люструвати і кидати у смітники. Ми намагатимемось достукуватись до людей мирним шляхом. Будемо піднімати питання щодо якості наших доріг, щодо роботи нічних закладів міста, які переповнені неповнолітніми. Плануємо разом із міліцією влаштовувати рейди у магазинах, які продають алкоголь після 22 години",- зазначив голова ГО "Межа".

На даний час "Межа" планує занятись рейдами незаконних ігрових клубів. Вони зазвичай підпільно обладні під казино.

"У нас є інформація по деяких закладах міста і найближчим частом ми завітаємо до них. Ми плануємо звітувати перед людьми за проведену роботу і використані кошти. Ми не будемо проводити флешмоби і мітинги. Ми на ділі намагатимемось боротись із бюрократичною "машиною". Всю зібрану інформацію ми будемо передавати у ЗМІ та у відповідні структури",- резюмував Олег Сидорчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебілоіжи ви межа. Де ви раніше були. Рейди будуть робити. Хто Ви такі??? Якби ще сказали взірвемо, бо вже дістало. А то попіаритись заявами решили
Відповісти
Де вас шукати. Надрукуйте контактні дані.
Відповісти
Ілля токаренко "тормоз"
Відповісти
і в удар пішли також не з політичних амбіцій?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку створили нову організацію громадського контролю
29 вересень, 2014, 15:22