Волинські митці збирали кошти на АТО

Волинські митці збирали кошти на АТО
З ініціативи заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, відбулася благодійна акції волинських митців на підтримку воїнів в АТО.

У неділю, 28 вересня, у Луцьку, відбувся концерт заслужених митців нашого краю «Допоможемо волинським воїнам - вони захищають кожного з нас!» та збір коштів працівниками культури, мистецтва та небайдужими громадянами на допомогу волинським бійцям.

На день проведення благодійної акції від працівників культури та небайдужих громадян, установ і організацій Волині уже надійшли пожертви на загальну суму 111 287 гривень і 35 копійок, з яких придбано і передано на потреби волинських бійців:
- 5 бронежилетів і 5 жилетів-розгрузок для роти патрульної служби волинської міліції;
- один прилад нічного бачення для батальйону «Айдар»;
- 10 бронежилетів і один прилад нічного бачення для батальйону «Світязь»;
- один тепловізор, 10 спальних мішків і один прилад нічного бачення для батальйону територіального призначення «Волинь» .

Безпосередньо, під час проведення благодійної мистецької акції за участю таких відомих митців, артистів і творчих колективів Волині як Валерій Маренич, Василь Чепелюк, Михайло Лазука, Галина Овсійчук, Адам Горбатюк, Юрій Матвійчук, Василь Простопчук, Василь Рижук,
гуртів «Віват», «Терлич», тріо бандуристів «Дивоструни», артистів облмуздрамтеатру і обласного театру ляльок, колективів художньої самодіяльності Турійського, Рожищенського і Ківерцівського районів та інших майстрів сцени. І митцями, і пересіченими громадянами Луцька та гостями міста у цей день було зібрано благодійних пожертв на суму 42 287 гривень 35 копійок і 25 доларів США від благодійника з Грузії.

Загальна сума, зібраних коштів під час благодійної акції "Все для перемоги», станосить 153 769 тисяч гривень і 18 копійок та 25 доларів США.

На ці кошти будуть додатково придбані ще чотири прилади нічного бачення, які збережуть життя не одному волинському солдату – сину, чоловіку, батьку.

Усіх патріотів, котрі прагнуть допомогти волинянам, які беруть участь у військових діях на сході України, організатори просять переказувати благодійну фінансову допомогу у Волинську обласну організацію Української спілки ветеранів Афганістану: розрахунковий рахунок - 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк» МФО 303440 Код 20129977 з поміткою: «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!»
Контактні телефони: 29-71-70, 71-28-26

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці
Відповісти