Юнак із Волині сидітиме за жарти про мінування лікарень

Юнак із Волині сидітиме за жарти про мінування лікарень
За неправдиве повідомлення про замінування лікарень Луцька засудили 22-річного жителя Ковельщини.

До п’яти років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку засудили 22-річного жителя Ковельського району, який 1 червня цього року повідомив про мінування медичних закладів Луцька, - інформує прес-служба прокуратури Волині.

Молодий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повідомив черговому диспетчеру комунального закладу "Екстреної медичної допомоги" за номером "103" про замінування лікарні, у якій через 15 хвилин здетонує бомба, однак не уточнив, у якому саме закладі закладено вибухівку.

У зв’язку з таким повідомленням правоохоронні органи та працівники медичних закладів Луцька провели евакуацію пацієнтів, які перебували на стаціонарному лікуванні, з усіх лікарень міста та пологового будинку.

До місць подій для евакуації хворих та проведення робіт із розмінування залучили значну кількість працівників УМВС та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, вибухотехнічну лабораторію та кінологічну службу.

Наразі юнака визнали винним у неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Окрім того, суд задовольнив і цивільні позови про відшкодування ним понад 28 тисяч гривень збитків, яких зазнали заклади охорони здоров'я у зв’язку із проведенням евакуації та робіт із розмінування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перед тим як писати заголовок, то читайте, що ви пишите в самій статті! Він НЕ сидітиме, бо встановлений іспитовий строк.
Відповісти
Останні новини
Юнак із Волині сидітиме за жарти про мінування лікарень
29 вересень, 2014, 17:47