На Волині сталося три ДТП за добу

На Волині  сталося три ДТП за добу
Протягом минулої доби, 29 вересня, на території області зафіксовано три дорожньо-транспортні пригоди, причиною яких стало грубе порушення Правил дорожнього руху.

Близько 12-ї години в чергову частину луцького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Карпенка-Карого 66-річний лучанин на велосипеді зіткнувся з автомобілем «Škoda Octavia». У результаті велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений у медичний заклад.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода, в якій тілесні ушкодження отримав водій велосипеда, зареєстрована на проспекті Відродження. Прямуючи смугою зустрічного руху велосипедист, житель обласного центру, зіткнувся з автомобілем «Лексус-460». Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження, після огляду госпіталізований у відділення травматології.

Окрім того, двоє осіб травмувалися внаслідок ДТП, яка відбулася близько 21-ї години в селі Тур Ратнівського району. 33-річний водій мотоцикла «Viper» не впорався з керуванням та впав на проїзну частину дороги. У результаті автопригоди водій отримав травми і перебуває в лікарні, пасажира після медичного огляду відпустили додому.

За фактами ДТП проводять досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.