Сепаратист-афганець розповів про військові дії на Донбасі

Сепаратист-афганець розповів про військові дії на Донбасі
Сепаратист-афганець розповів про військові дії на Донбасі та "третю сторону", яка стріляє і в російських найманців, і в українських військових

Про це пише "Кореспондент".

Сепаратист, боєць незаконного збройного формування бригада "Схід" (раніше - батальйон "Схід")повідомив, що після того, як керівництву батальйону вдалося домовитися з кіровоградськими спецназівцями, які перебували в донецькому аеропорту, по них відкрили вогонь.

При цьому сепаратист наголошує, що обстрілювати почали і сепаратистів, і українських спецназівців. Він називає винуватців обстрілів "третьою стороною".

"Ми вийшли, сказали, "ось вони ми". А кіровоградський спецназ, там виявилися дуже хороші хлопці, відмовилися по нас стріляти. У нас з'явилися домовленості між собою. Але втрутилася третя сила, яка відкрила вогонь і по них, і по нас. І за те, що кіровоградський спецназ відмовився стріляти по нас, їх накрила авіація", - заявляє чоловік на відео.

Крім того, афганець розповів про причини, з яких воює на Донбасі, про проблеми сепаратистів, а також деталі деяких бойових дій.
">

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сепаратист-афганець розповів про військові дії на Донбасі
30 вересень, 2014, 14:06