Дем’яненко хоче нових футболістів на всіх позиціях

Дем’яненко хоче нових футболістів на всіх позиціях
Тренер ФК «Волинь» у міжсезоння шукатиме нових гравців по всіх позиціях гри та обіцяє, що «червоно-білі» на зборах у Словенії будуть багато «пахати».

Про це він розповів на післяматчевій прес-конференції 10 травня.

Нагадаємо, що учора луцька «Волинь» зіграла в нічию з рахунком 2:2 з луганською «Зорею». Це був останній матч сезону і луцька команда так і не змогла здобути довгоочікувану перемогу саме у домашньому матчі.

«Команда виконала ту задачу, яка ставилася перед нею за ті 10 турів що залишалися у Прем’єр-лізі. Звісно, шкода, хотілося виграти, але потрапили у неприємну ситуацію як у першому таймі», - прокоментував Дем’яненко.

«Я зайшов в роздягалку і кажу хлопцям: «Чому ви так не грали у першому таймі, як у другому?». Чому?! Будемо розбиратися, будемо шукати… Чи то боязнь за результат чи що. Грайте в футбол. Але вийшли з честю, звичайно, хотілося би виграти…Роботи – непочатий край. Я це сказав їм. Тому думаю, що тут потрібно все проаналізувати і з новими силами, закотивши рукави, пахати, пахати, пахати…», - додав тренер «Волині».

Дем’яненко каже, що у забобони не вірить, тому міняти роздягалки чи лавки аби вигравати у домашніх матчах не збирається. Натомість наставник «червоно-білих» додав, що планує зайнятися серйозною роботою у міжсезоння з пошуку нових гравців на всіх позиціях.
Він зазначив, що має сумніви щодо того чи залишати у складі Олександра Романчука. А от щодо нападника Майкона Олівейра, то його участь в команді і досі не вирішена, з футболістом тривають переговори.

Воротар Денис Шеліхов до зими згідно з контактом залишається у клубі, щодо В’ячеслава Шарапара питання обговорюється, адже сума щоб його викупити досить велика.

«Працюємо у всіх напрямах і у всіх позиціях. Це не жарт. В кожній позиції треба: і у захисті, і на півзахисті», - зазначив Дем’яненко.

Прізвищ конкретних «покупок» тренер не назвав, однак зауважив, що будуть і українці і легіонери.
Тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб порадував на прес-конференції спробою розмовляти українською мовою, що зрештою в нього вийшло досить непогано.

«Ми в передостанній грі вирішили свою задачу: залишилися у прем’єр лізі тому їхали сюди дійсно психологічно вантаж не тримаючи. Я просив хлопців психологічно розкритися, зіграти так, як вони вміють. Можливо десь щось не виходило, десь щось виходило, але я вважаю, що були рівні команди на полі і вони заслуговували на бали. Я думаю, якщо ми поділили ці бали, значить так було вигідно Всевишньому», - зазначив тренер «Зорі» Юрій Вернидуб.

Наставник «Зорі» зауважив, що головне що луганці вийшли «з тої ями, де вони були» і привітав «Волинь» з одним заробленим балом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дем’яненко хоче нових футболістів на всіх позиціях
11 травень, 2012, 10:37