Луцькі студенти зіграли «Брейн-ринг» на патріотичну тему.ФОТО

Луцькі студенти зіграли «Брейн-ринг» на патріотичну тему.ФОТО
У Палаці культури міста Луцька з нагоди Міжнародного дня туризму відбувся другий турнір з гри «Брейн-ринг» на тему «Луцьк – Волинь – Україна – єдина країна!»

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Турнір провели серед студентів вищих навчальних закладів міста Луцька на Кубок міського голови. У ньому взяли участь дев’ять команд з восьми вузів. По одній команді Луцького національного технічного університету, Волинського інституту економіки та менеджменту, Академії рекреаційних технологій і права, Луцького інституту розвитку людини Університету “України”, Волинського технікуму Національного університету харчових технологій, Луцького педагогічного коледжу, Коледжу технологій, бізнесу та права, та дві команди Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

До складу журі увійшли заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, краєзнавець Петро Троневич, журналіст Тарас Літковець.

Захід вже вдруге проводиться в рамках промоційної кампанії духовно-патріотичного спрямування «Я – Лучанин!».

Гра спрямована на популяризацію бренду Луцька серед студентської молоді, виховання любові і поваги до свого міста, Волині та України, заохочення до вивчення культурно-історичної спадщини, поглиблення й поширення знань з її історії та сучасності.

Перемогу здобули молоді інтелектуали команди “Містики історії” Луцького педагогічного коледжу. Голова журі вручив команді-переможцю «Брейн-рингу» перехідний Кубок міського голови та диплом. Усі інші команди отримали дипломи та пам’ятні призи від Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після минулорічного турніру, я думав, що вже бачив саме дно, і далі їм падати нікуди, але цього разу організатори довели, що нема межі некомпетентності...
Це просто біда, там було соромно знаходитись...
Ті хто складав питання - це п'ятикласники, чи як?
Яке відношення це "дійство" мало до інтелектуальних ігор - тут відповідь ясна - ніякого. То чого вона називається турнір з "Брейн-рингу"?..
Відповісти
Останні новини
Луцькі студенти зіграли «Брейн-ринг» на патріотичну тему.ФОТО
01 жовтень, 2014, 10:29