«Я вірю, що Україна – переможе!» – Григорій Пустовіт. ФОТО. ВІДЕО*

«Я вірю, що Україна – переможе!» – Григорій Пустовіт. ФОТО. ВІДЕО*
Кандидат у депутати Верховної Ради Григорій Пустовіт закликав підтримати «нову якість української політики».

Григорій Пустовіт зустрівся з виборцями у вівторок, 30 вересня, у Палаці культури міста Луцька.

«Давайте обирати не професію, а людину. Ми обираємо нову людину, а отримуємо старі якості. З людиною треба пуд солі з’їсти, а тоді вірити. Давайте обирати нову якість тих людей, яких ми знаємо, кому довіряємо. І не обирати кота в мішку», – звернувся до присутніх Григорій Пустовіт.

Кандидат у депутати Верховної Ради України від Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» не поділяє своїх виборців за партійною приналежністю, віком, добробутом або національністю. Він зобов’язується сприяти вирішенню питань, які були вимогами Євромайдану і за які пролилась кров багатьох патріотів України. Це, зокрема, боротьба проти корупції, боротьба за вступ нашої країни в НАТО та ЄС, проведення люстрації на всіх рівнях, підтримка реформування Збройних сил України тощо.

«Давайте навчимося голосувати за покликом серця, за покликом душі, за покликом розуму. Не за кілограм гречки, не за дитячі майданчики, не за гроші. Давайте голосувати за своє право бути українцем. За право отримувати нам належне, не у вигляді подачки, а у вигляді того, що ми заробили. Давайте нашим дітям залишимо після себе державу з великим народом, який вміє себе захищати, який знає одне: тільки ми зможемо створити державу Україна, тільки ми можемо зробити її процвітаючою, європейською, демократичною та успішною. І я вірю в Україну! Я вірю в українців. Україна переможе!» – запевнив Григорій Пустовіт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті Луцьк може мати достойного депутата. Добре, що Пустувіт йде... Перемоги!!!
Відповісти
та хай пробує
Губернатором він ніби нормальним був
Відповісти
Та я вас прошу, у нього нема шансів!!
Куди ти прорвешся, якщо платять усім гречкосіям від 500 грн. за голос.
Відповісти
гроші на армію перерахуйте , якщо маєте переживання та совість!
Відповісти
От з моєї власної точки зору, не маю нічого проти Пустовіта. Людина, пробувши головою адміністрації в складні часи, змогла втримати під контролем ситуацію в області.
Відповісти
Не крав, не брехав, живе в гуртожитку, ходить пішки, мухи в житті не скривдив, не пив, не гуляв, розумний, стриманий, освічений. Це - нове обличчя для Верховної Ради України. Тільки дивно, як такі люди, як негідник Грицюк і Пустовіт, вживалися в одній партії. Два абсолютно різні полюси.
Відповісти
Не сумніваюсь, що переможе Григорій Пустовіт. Григорій людина культури. Усе починається з неї, і депутатство - теж. Волиняни вже знають ціну людям, тому виберуть Григорія. Слава Україні!!!! Пустовіту слава!!!!!
Відповісти
Пустовіт прославився витрачанням 700 тисяч на автобус для філармонії. Тепер буде на чому музикантам по весіллях їздити заробляти.
Відповісти
Де це ви бачили щоб Кантабіле на весіллях грало?
Відповісти
ну, як дитя, чесне слово:)
Відповісти
Для "лучани". Краще за всіх не розписуватись, а писати "лучанин". Автобус для філармонії потрібен. Філармонія - це культура. І весілля потрібні, і музики на них. Сьогодні дешевого нічого не буває. Тролейбус коштує 2,5 млн. гривень. Велосипед - від 1,2 тис. до десятків тисяч. Синдром Плюшкіна з зазиранням в чужу кишеню заважає жити. А синдром заздрості - найближча стежка до могили. Треба дивитися трохи далі носка свого порваного кирзового чобота.
Відповісти
Коли в області невистачає грошей на неохідніше, то ніхто не витрачає на автобус для музикантів. Хто буде обслуговувати,ремонтувати цей автобус. Дешевше найняти ,ніж утримувати. Якщо ці музиканти нездатні заробити собі на автобус,то це горе-музиканти.
Пі.Сі. Пустовіт викинув кошти на автобус непросто так, а для того,щоб потім філармонія,з вдячністю їздила агітувала на виборах за нього та кремлівську секту БЮТ.
Відповісти
БЮТ участі у виборах не бере
Відповісти
Приємно, що тут обговорюють спокійні адекватні люди, без істерії і дикості. Керував областю непогано, усунули, бо команда Пороха прийшла. Такий закон політ. ігрищ. А шанси в нього є. Удачі
Відповісти
Ще недавно читав прислів'я,, Поважай свого шефа хоча б за те, що на його місці може опинитись набагато гірший'' Щодо Волині --збулося...
Відповісти
Успіхів Вам Григорію Олександровичу! Сподіваємось, що лучан вже подачками не куплять. Люди змінилися. Ці всі подачки на виборах привели до війни. Українці - не продаються!
Відповісти
а шанувальники Люлі - ні!
Відповісти
Останні новини
«Я вірю, що Україна – переможе!» – Григорій Пустовіт. ФОТО. ВІДЕО*
01 жовтень, 2014, 12:05