«Стіна» на кордоні з Росією буде, - Держприкорднслужба

«Стіна» на кордоні з Росією буде, - Держприкорднслужба
Державна прикордонна служба спростовує інформацію про перенесення термінів реалізації проекту Стіна, який спрямований на облаштування кордону з Росією.

Про це повідомляють у прес-службі відомства.

«Інтернет-видання «Капітал» в матеріалі, присвяченому виконанню плану інженерного облаштування українсько-російського кордону під назвою «Стіна», спотворило коментар помічника Голови Держприкордонслужби Сергія Астахова про те, що нібито проект «Стіна» відкладений», - сказано в повідомленні відомства.

Держприкордонслужба повідомила, що проект Стіна успішно реалізується в межах Чернігівської, Сумської, Харківської областей.

Водночас у відомстві підтверджують, що проект передали з балансу Мінінфраструктури прикордонникам, і в нього були внесені певні корективи.

Зазначимо, глава адміністрації президента Росії Сергій Іванов заявив, що будівництво Україною стіни на кордоні з Росією зробить неможливим відновлення відносин між двома країнами.

Про початок будівництва споруд на кордоні з Російською Федерацією в рамках проекту «Стіна» заявив 3 вересня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Зокрема, будівництво передбачає земляні та бетонні вали, контрольно-слідові смуги, системи оптико-електронного спостереження, сигналізаційні комплекси, рокадні дороги і фортифікаційні споруди для запобігання руху автомобілів і людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оцим фортифікаторам ціни б не було... Сьогодні - тапочки регорчуть!
Відповісти
почалось з огородження барикадами територии майдану ще тришки майданивци покерують и стини доведеться зводити зи сторони Польщи Билоруси Молдови и прокладати мист в америку або просто в гордий самотности стрибати доказуючи всим свою винятковисть
Відповісти
Останні новини
«Стіна» на кордоні з Росією буде, - Держприкорднслужба
01 жовтень, 2014, 17:01