Влада грошей не ремонт лікарні не передбачила

Влада грошей не ремонт лікарні не передбачила
Перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко дав відповідь на депутатський запит Михайла Бегаля щодо проведення ремонту Ратнівської ЦРЛ.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Депутат у своєму запиті нарікає на загрозливу ситуацію, яка склалася через аварійний стан водонапірної башти та просить виділити кошти на вирішення проблеми.

Натомість ОДА повідомила, що згідно з рішеннями обласної ради від 29.12.2011 №9/2 та від 06.03.2012 №10/7 у капітальних видатках головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, як розпорядника коштів по об'єктах соціально- економічного призначення, кошти на 2012 рік по об'єкту «Капітальний ремонт водопостачання Ратнівської ЦРЛ» не передбачені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Когось здивувала ця новина??!! Це лише один з кроків влади до повного знищення медицини як такої. В районах масово закриваються амбулаторії, сільські лікарні та медпункти. Хворі мусять доїзджати за 20-30 км до хоча б якоїсь поліклініки. Хоча і там навряд чи можуть отримати допомогу. Складається враження, що ціль нашої влади - знищити населення (особливо сільске) процентів на 50. А чи думають вони, хто буде їх годувати, сіяти хліб, вирощувати худобу??? Чи наберуть китайців на наші поля? Чи будуть завозити за хабарі з того ж Китаю не тільки часник та гречку, а й хліб, буряк, моркву та огірки??? Невже ніхто цього не бачить?
Відповісти
Останні новини
Влада грошей не ремонт лікарні не передбачила
11 травень, 2012, 12:46