Причина війни - у непорозумінні між Києвом та Донбасом, - Симоненко

Причина війни - у непорозумінні між Києвом та Донбасом, - Симоненко
Член офіційної делегації України комуніст Петро Симоненко з трибуни Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) заявив, що до збройного конфлікту на сході України не причетний «зовнішній фактор», а його причина - відсутність взаєморозуміння Києва та Донбасу.

«На мою думку, неповноцінно шукати пояснення причин війни зовнішніми факторами. До тих пір, поки ми не розберемося з внутрішніми факторами, ми заганятимемо хворобу вглиб і створюватимемо передумови для знищення територіальної цілісності України», - цитує слова Симоненка Експрес.

Симоненко впевнений, що українському народу не дали можливості волевиявлення, проведення референдуму про статус російської мови, про децентралізацію влади і федералізацію.

«Замість цього київська влада направила на схід танки для приборкання людей», - сказав він, додавши, що відсутність взаєморозуміння між Києвом та Донбасом стала причиною збройного конфлікту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти чмо кацапсько-комуняцьке нелюд сучий їдь в маскву(місто коровячих шкур...)
Відповісти
С какой радости? Я не защищаю Симоненко, но он прав, в нашей стране нет диалога, если бы власть, когда пришла к рулю, провела референдум, села за стол переговоров с Донбассом, Крымом, то никакое внешнее вмешательство нам было бы нестрашно. А так дурократы сами раздули огонь войны, вот теперь их за это и благодарите!
Відповісти
Останні новини
Причина війни - у непорозумінні між Києвом та Донбасом, - Симоненко
02 жовтень, 2014, 08:02