Відомо про подробиці обстрілу будинку голови Рожищенської РДА

Відомо про подробиці обстрілу  будинку голови Рожищенської РДА
Стали відомі подробиці обстрілу будинку голови Рожищенської РДА Вадима Дулюка.

Як розповів сам постраждалий, зловмисники, вочевидь, готувалися до злочину: «Я не бачив номерів машини на якій вони приїхали. Мені було не до того. Але вони готувалися до цього, це точно. Мабуть, хотіли залякати мене як посадовця, людину, або ж принизити. Як на мене, їхні сподівання - примітивні», - йдеться в сюжеті Громадського телебачення.

Зі слів сусідки Дулюка Юлії Олексюк, вона нічого не чула вночі. «Я прокинулася вночі і лише бачила світло у вікні будинку своїх сусідів. Подумала, що на роботу збиратися, то ще рано, може планують поїхати за грибами», - каже пані Юлія.

Нічний інцидент прокоментувала начальник сектору зв’язків із громадськістю УМВС України у Волинській області Оксана Блищик: «Близько 00:30 в чергову частину надійшло повідомлення, що невідомі особи пошкодили вікно будинку. На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти. Під час огляду місця події, правоохоронці виявили 8 отворів у склі. Це був постріл з мисливської рушниці. Вилучили зразки дробу. Розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). У випадку встановлення і затримання особи зловмисника, йому загрожує до 7 років позбавлення волі».

Раніше повідомлялося, що невідомі зловмисники у ніч із 30 вересня на 1 жовтня стріляли із вогнепальної зброї по будинку голови Рожищенської РДА.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомо про подробиці обстрілу будинку голови Рожищенської РДА
02 жовтень, 2014, 11:16