Роман Іванюк здав кров пораненим солдатам. ФОТО*

Роман Іванюк здав кров пораненим солдатам. ФОТО*
Кандидат в народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Роман Іванюк здав кров пораненим солдатам.

Кандидат до Верховної Ради України від Блоку Петра Порошенка по округу №22 Роман Іванюк відвідав перше місце роботи свого дідуся Володимира Антоновича – Волинську обласну станцію переливання крові.

2 жовтня в установі відбувалася оперативна нарада і після здачі крові він зайшов привітатися з колективом.

Роман Іванюк розповів, що балотується до парламенту від міста Луцьк, оскільки тут - його коріння. Зокрема, його покійний дідусь Володимир Іванюк починав трудовий шлях на станції переливання крові. «Це було його першим місцем роботи, саме тут він і завершував свій професійний шлях», - пояснив кандидат у депутати.

Під час зустрічі із колективом медичного закладу Роман Іванюк зізнався, що саме з цієї причини обрав станцію переливання крові для дебюту в якості кандидата у народні депутати. «Це місце для мене важливе. Мій дідусь з теплотою говорив і згадував про ваш колектив», - говорив Роман Іванюк.

Також він зазначив, що знається на проблемах медицини з практики. Як відомо, Роман Іванюк входить до наглядової ради компанії «Добробут», яка об'єднує медичні заклади в різних регіонах України.

Тому він й прийшов до медиків, аби розповісти про власне бачення розвитку охорони здоров'я в країні, отримати своєрідне благословення та вислухати настанови від своїх виборців.

Також Роман Іванюк під час візиту вирішив долучитися до донорської справи та здав свою кров для пацієнтів луцького військового гарнізонного госпіталю.

«Це ще одна маленька крапля у справі допомоги бійцям АТО», - сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Роман Іванюк здав кров пораненим солдатам. ФОТО*
02 жовтень, 2014, 18:00