Янукович і Ко стали громадянами Росії

Янукович і Ко стали громадянами Росії
Януковичі, Азарови й Пшонки стали громадянами Росії.

Президент Росії Володимир Путін надав російське громадянство колишньому президенту України Віктору Януковичу та прем'єр-міністру Миколі Азарову. Про це у своєму Facebook написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, - пише Експрес.

"Сім'ям Януковича, Пшонок, Азарових вдалося домовитися з Путіним про надання російського громадянства, і вони можуть поки відчувати себе сухо та комфортно. ... За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим секретним указом президента Росії Путіна в якості нагороди за вірну службу із розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки. Іуді фарисеї за зраду Христа дали 30 срібників. Азарову, Пшонці, Януковичу та їх сім'ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня та розстріл власних громадян, Путін дав російське громадянство", - написав Геращенко.

30 вересня генеральний прокурор України Віталій Ярема доручив розібратися в офісі Інтерполу, чому екс-керівництво України досі не оголосили в міжнародний розшук.

Раніше глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що доказову базу в кримінальних виробництвах щодо Януковича, Азарова та екс-глави Міндоходов Олександра Клименка зібрали. Питання лише в їх поверненні в Україну.

Президент України Петро Порошенко 25 вересня запропонував внести до Верховної Ради законопроект про заочне проведення судових засідань і засудження осіб, яких неможливо доставити в Україну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович і Ко стали громадянами Росії
03 жовтень, 2014, 10:27