Хлопців повиловлюємо і змусимо служити, - голова комісії з ліквідації 51-ої бригади

Хлопців повиловлюємо і змусимо служити, - голова комісії з ліквідації 51-ої бригади
Родичі волинських військових мають чимало питань щодо лікування і подальшої служби мобілізованих.

У Володимирі-Волинському вкотре зібралися матері та дружини бійців 51-ї бригади, яких призвали ще у квітні, - повідомляє Нововолинськ Діловий.

Родичі бійців вимагають повернути ім'я і честь 51 бригади, припинити кримінальні переслідування бійців та надати всім військовим реальну медичну і психологічну допомогу.

Крім того, матері та дружини розповіли, що у частині мобілізованих опитують, де вони хочуть служити: у 14-й бригаді чи у "стройбаті", не дозволяють хлопцям власноруч заповнювати анкети, вимагають тільки поставити підпис під заповненими.

Полковник Володимир Яцків визнав, що хлопців спочатку мобілізували, а вже потім внесли відповідні зміни до закону. На нарікання, що у військовій частині солдатам не хочуть давати направлення у госпіталь, відповів, що проблем із цим не буде. Про заборону приймати бійців в інших закладах охорони здоров'я, крім військового госпіталю, полковник не знає.

Також Яцків запевнив, що готовий відстоювати права своїх військових.

Своєю чергою, генерал-майор Валерій Талалай — голова комісії з ліквідації 51-ї бригади заявив матерям: "Ми все одно по-одному, по-двоє хлопців повиловлюємо і змусимо служити".

У повному обсязі свої вимоги родичі військових оприлюднять на зустрічі з головою Волинської ОДА.

"Якщо їх не виконають, то не знаю точно, що там матері планують, але чийсь батько вже шукав сміттєвий контейнер", - заявив правозахисник Василь Нагорний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це хлопців повиловлюємо вони що собаки, щоб їх виловлювати. Такого генерала в сміттєвий бак або на передову. Нехай пройдуться по барам там є кого призивати до армії. І чого це одні і ті ж самі повинні йти і воювати. Їм треба психологічна допомога, бо вони вже пройшли війну, яка в нас доречі не оголошена.А матері правильно роблять, що захищають своїх дітей, в нас війна не оголошена і вони мають право не йти на війну.
Відповісти
Я тако скажу - бригаду треба ліквідувати зовсім і все.
Відповісти
А чого , аргументуй?!!
Ти ж ,певно, жодного відношення до неї не маєш !!!
Відповісти
Мозок собі повідловлюйте. Мудаки
Відповісти
Ось це все- яскравий приклад як верхівка ставиться до простого людю, а саме вважає його тупим стадот бараоно-ідіотів. Такі слова говорить ХЕНЕРАЛ! То таке саме что як той продажний Колесник. Але шановний хенерал, по порядку розберемось.
По-перше, хлопців мобілізовували за законом підписаний в.о. Президента, що по суті не є Головнокомандувачем, і це означає, що він не є легітимним.
По-друге, їх мобілізовували відповідно до плану-потреб спеціальностей та посад відповідної бригади, а САМЕ запиту 51ОМБР. Тобто їх мобілізували саме для них, бо вони їм були потрібні. А якщо бригаду ліквідовано, то тоді вони вже не потрібні!!!
По-третє,якщо утворюється нова 14 бригада, то нехай вона дає заявку на мобілізаційну потребу у воєнкомат, і оголошуйте нову хвилю для набору!!!!
Але ви ж шарите, що ви нікого не наберете!!!
Зарубайте собі на носі, не всі люди у нас тупе стадо баранів, ви вже задовбали, хенерали, а як сказати, то 3 слова не звяжуть, мобуть інтелект падає відповідно до зірочок, і зростає пиха і зверхність. Ви не люди, і вам все вернеться, рано чи пізно, дуже в це вірю.
Відповісти
поки бійцям не дадуть нормальної зброї,желетів , касок, тепловізорів,одягу, транспорту, - це буде самогубством, чиновники та генерали задумайтесь, бо і ви під Богом ходите, мій брат приїхав звідти в майці та в подертих штанях, бо все розбомбили градами, а ви навіть не додумались йому щось видати щоб село не соромно було вертатися, ну й ви придурки
Відповісти
...Ось так режим Януковича успішно замінився на режим Порошенка.
Мені прикро, що після 6 місяців всіляких поневірянь і соціальних експериментів так званої нової, демократичної, проєвропейської (etc) влади над солдатами 51 ОМБ та їх рідними, люди стали об"єктом відлову.
Нічого в них не вийде, якщо триматимемося разом.
Привіт 3-му бату!
Відповісти
Останні новини
Хлопців повиловлюємо і змусимо служити, - голова комісії з ліквідації 51-ої бригади
03 жовтень, 2014, 11:40