У Луцьку вночі побили та пограбували хлопця

У Луцьку вночі побили та пограбували хлопця
Патрульний наряд луцьких міліціонерів затримав двох грабіжників.

В обласному центрі близько другої години ночі до патрульного наряду звернувся чоловік і повідомив про бійку. Правоохоронці відразу вирушили на місце пригоди, - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Прибувши за вказаною адресою, міліціонери з'ясували, що молодики добряче побили та забрали у 25-річного лучанина гроші, мобільний телефон та золоту каблучку. Загалом зловмисники завдали потерпілому матеріальних збитків на майже три тисячі гривень.

«Двох лучан, 1984 та 1989 року народження, затримали відразу на гарячому, а їхньому спільнику вдалося втекти. Особу третього зловмисника вже встановлено, проводяться заходи щодо його затримання», – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. До слова, обидва хлопці раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Тепер їм загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будь - ласка, вкажіть вулицю де трапилася пригода
Відповісти
і дату...
Відповісти